JAGUAR XF

MODELI

STILOVI KAROSERIJE

Oblik i duljina vozila doprinose njegovom općem dojmu.

MODELI

Skup jedinstvenih značajki određuje izgled i dojam svakog modela.

PAKETI SPECIFIKACIJA

Svaki paket nudi dodatne razine ukrasa i ekskluzivne značajke.

IZDANJA

Ekskluzivna interpretacija vozila. Ograničena vremenom ili brojkama.

ODABERITE SVOJ MODEL

SALOON
XF
Pregled specifikacija

Pregled specifikacija

Ključne značajke

Ključne značajke

NASTAVITE ISTRAŽIVATI

SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Pogledajte činjenice i brojke.
POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
GALERIJA

GALERIJA

Pogledajte slike i filmove Jaguara XF.
POGLEDAJTE GALERIJU
PREGLED

PREGLED

Ostavlja dojam, iznutra i izvana.
ISTRAŽITE PREGLED

Navedene količine izračunate su prema NEDC2 na temelju službenih ispitivanja proizvođača prema WLTP-u u skladu sa zakonodavstvom EU-a s potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. Brojke o emisijama CO2 i ekonomičnosti potrošnje goriva mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača i dodatna oprema. NEDC2 označava količine izračunate korištenjem Vladine formule za količine prema WLTP-u koje su ekvivalentne količinama prema starim ispitivanjima prema NEDC-u. Tada se može primijeniti ispravan porezni postupak.
Pogledajte količine po WLTP-u.

Prikazane brojke rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonima EU-a. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. Brojke o emisijama CO2 i ekonomičnosti potrošnje goriva mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača i dodatna oprema.
Uključuje vozača od 75 kg, napunjene tekućine i 90% goriva.
±Navedene količine izračunate su prema NEDC-u na temelju službenih ispitivanja proizvođača. Količine se mogu razlikovati ovisno o okruženju i stilu vožnje. Samo u svrhu usporedbe.
Stvarne brojke mogu se razlikovati.


1Vaš automobil je pripremljen za Apple CarPlay. Usluge koje nudi Apple CarPlay ovise o dostupnosti značajki u vašoj zemlji. Molimo vas da za dodatne informacije pogledate https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

2Vaš automobil spreman je za Android Auto Usluge koje nudi Android Auto ovise o dostupnosti značajki u vašoj zemlji. Molimo vas da za dodatne informacije pogledate https://www.android.com/auto/.

3Mjerodavna su pravila pravedne upotrebe. Uključuje 1-godišnju pretplatu koja se može produljiti nakon početnog roka.

4Sustav pomoći za mrtvi kut može pomoći u sprječavanju sudara. Ako vaše vozilo otkrije drugi automobil u vašem mrtvom kutu kada počnete mijenjati trake, dodatna korekcija upravljanja potiče vas da skrenete svoje vozilo ako se otkrije potencijalni sudar.


Vozači bi trebali upotrebljavati funkcije unutar automobila samo u sigurnim uvjetima. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.


Molimo da imate na umu da se standardne značajke mogu zamijeniti pri odabiru alternativnih razina opreme. Standardne funkcije mogu se također razlikovati ovisno o zemlji kupnje, inačici motora i prijenosu.


Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost ostaju ovisne o tržištu – provjerite dostupnost lokalnog tržišta i cjelokupne uvjete kod svojeg ovlaštenog prodavača Jaguara. Određene funkcije dolaze s pretplatom koju je potrebno dodatno obnoviti nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača. Dostupnost mobilne mreže ne može se jamčiti na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući zaslone ili sadržaje, podložne su ažuriranjima softvera, kontroli verzija i ostalim sustavnim/vizualnim promjenama, ovisno o odabranim opcijama.


Apple CarPlay je žig društva Apple Inc. Mogu biti mjerodavni odredbe i uvjeti tvrtke Apple Inc. za krajnje korisnike.

Android Auto je žig društva Google LLC.

App Store je žig tvrtke Apple Inc ​. Google Play Store je žig društva Google LLC.

Meridian je registrirani žig društva Meridian Audio Ltd. Trifield i uređaj s tri polja je žig društva Trifield Productions Ltd.