JAGUAR ASSISTANCE

JAGUAR ASSISTANCE

Jaguar Pomoć na cesti

Uz našu Pomoć na cesti, bit ćete zaštićeni uvijek i svugdje u Europi. Možete se njome koristiti tijekom prve tri godine jamstvenog roka vašeg automobila, bez ograničenja kilometraže.

U slučaju kvara ili nezgode, tu smo za vas 24 sata dnevno, 365 dana u godini:


Lokalni broj: 80020233
Međunarodni broj +387 33 282 103

Kada nazovete, tražit ćemo od vas

- vaše ime
- vašu lokaciju
- broj vaše registarske pločice ili identifikacijski broj vozila (VIN)
- kratak opis problema
- broj telefona za kontakt

Opće odredbe i uvjeti

Jaguar Pomoć na cesti dostupna je u sljedećim zemljama: Albanija, Austrija, Belgija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Gibraltar, Grčka, Hrvatska, Irska, Island, Italija, Kosovo, Latvija, Lihtenštajn, Litva, Luksemburg, Mađarska, Makedonija, Moldavija, Nizozemska, Norveška, Njemačka, Poljska, Portugal, Rumunjska, Slovačka, Slovenija, Srbija, Španjolska, Švedska, Švicarska, Turska i Ukrajina.

U nekim slučajevima moguća su financijska ograničenja – za pojedinosti pregledajte priručnik Prednosti jamstva.

POGODNOSTI

SPAŠAVANJE I VUČA

POMOĆ U SLUČAJU KVARA

Ako kvar ili tehnički problem (kada se uključi upozoravajuće svjetlo) spriječi početak ili nastavak vašeg putovanja u nekoj od ovlaštenih zemalja, Jaguarova podrška organizirat će popravak na licu mjesta kada je to moguće (i zakonski dopušteno) ako telefonska podrška nije dovoljna, i ponudit će uslugu vuče do najbližeg ovlaštenog prodavača JLR-a radi dijagnoze ili popravka ako popravak na cesti nije moguć.
Čak i u nezgodama u kojima snosite odgovornost, kao što je prazan spremnik goriva ili napunjeno pogrešno gorivo, gubitak ključeva ili kvar baterije, Jaguar Assistance pružit će vam potrebnu podršku.

POMOĆ U SLUČAJU NESREĆE

Ako se nalazite u jednoj od ovlaštenih zemalja i ne možete nastaviti putovanje zbog nesreće, Jaguar Pomoć na cesti organizirat će vuču do najbližeg ovlaštenog servisera JLR-a ako popravak na cesti nije moguć.

DODATNE POGODNOSTI

POMOĆ U SLUČAJU KVARA

Zamjensko vozilo

Jaguar Assistance osigurat će vam zamjensko vozilo do popravka vašeg vozila i povratka u vašu zemlju. Molimo vas da imate na umu da dostupnost vozila ovisi o lokalnim uvjetima. Moguća je primjena odredbi i uvjeta najma odgovarajućih tvrtki za iznajmljivanje automobila. Ovisno o lokalnim zakonima, kreditna kartica također može biti potrebna pri preuzimanju zamjenskog vozila.

ALTERNATIVE

Taksi
Jaguar Assistance pokrit će troškove taksija do najbliže željezničke stanice ili zračne luke.

Vlak
Putovanje prvim razredom željeznice.

Zrakoplov
Letovi u ekonomskom ili premium ekonomskom razredu.

ALTERNATIVE

Smještaj
Ako vam je potrebno dodatno noćenje, Jaguar Assistance pokrit će troškove jednog noćenja u hotelu s 4 ili 5 zvjezdica uključujući doručak za sve u vozilu ili do 7 noćenja pod istim uvjetima ako se nalazite izvan svoje zemlje.

POMOĆ U SLUČAJU NESREĆE

U slučaju nesreće na cesti možete uživati u svim pogodnostima, ali zamjensko vozilo ograničeno je na najviše 2 radna dana od trenutka kada se vozilo odveze u ovlašteni servis.

DODATNE USLUGE

Preuzimanje ili vraćanje popravljenog vozila (zemlja prebivališta/inozemstvo)

Možete odabrati da sami preuzmete popravljeno vozilo ili da Jaguarova podrška organizira prijevoz popravljenog vozila na vašu glavnu adresu ili na odredište po vašem izboru.

Prijevoz nepopravljenog vozila (zemlja prebivališta/inozemstvo)

Jaguarova podrška organizirat će prijevoz nepopravljenog vozila na vašu glavnu adresu ili na odredište po vašem izboru.

Gore opisane usluge odnose se na slučaj kvara ili sudara na cesti.

Odricanje od odgovornosti:
*Ponuda je dostupna od 16MY za Jaguar XF i XJ (ne odnosi se na 15MY) i od 17MY za Jaguar F-TYPE.
*
*Od datuma aktiviranja programa.