MERIDIAN™ AUDIO ZA JAGUAR

Glazba koja odgovara Jaguarovim izvanrednim performansama.
MERIDIAN™ AUDIO ZA JAGUAR

KONCERTNO ISKUSTVO U VAŠEM JAGUARU

Doživite vlastiti izbor glazbe uz više jasnoće i točnosti nego ikada prije zahvaljujući Meridianovoj vrhunskoj audio-tehnologiji. Inovativne tehnologije omogućavaju svu punoću i jasnoću žive izvedbe pomoću vašeg audio sustava i strateški postavljenih zvučnika. S opcijskom jedinstvenom TrifieldTM tehnologijom i Cabin Correction sustavom za kompenziranje različitih površina i materijala, britanski audio brand Meridian†† obuhvaća vas ritmom glazbe, izvrsnom definicijom, kristalno jasnim visokim i punim, dubokim bas tonovima.

MERIDIAN SOUND SYSTEM

MERIDIAN SOUND SYSTEM

Voziti vaš Jaguar dok sofisticirani zvuk ispunjava unutrašnjost jedno je od uzvišenih zadovoljstava u životu. Opremljen je s maksimalno 14* strateški raspoređenih zvučnika, 380 Watta snage i dvokanalnim subwooferom kako bi pružio punoću, detalje i jasnoću zvuka svim putnicima. Na raspolaganju su dvije verzije, ovisno o informatičkom sustavu: Touch i Touch Pro.

*Broj zvučnika i jačina ovisi o odabranom Jaguar modelu. Molimo vas pitajte vašeg prodavača za više detalja.
MERIDIAN SURROUND SOUND SYSTEM

MERIDIAN SURROUND SOUND SYSTEM

Kako bi omogućio živahnu izvedbu ispunjenu emocijama u vašem Jaguaru, Meridian Surround Sound System opremljen je s 20* prednjih, bočnih i stražnjih zvučnika s 825 Watta jačine i dvokanalnim subwooferom, a sve je savršeno spojeno pomoću Trifield tehnologije.

*Broj zvučnika i jačina ovisi o odabranom Jaguar modelu. Prikazano vozilo je XE Pure s Meridian Surround Sound Systemom. Molimo vas pitajte vašeg prodavača za više detalja.
MERIDIAN SIGNATURE SOUND SYSTEM

MERIDIAN SIGNATURE SOUND SYSTEM

Ako zatvorite oči, pomislit ćete da ste na koncertu uživo: reprodukcija Meridian Signature Sound sustava toliko je multidimenzionalna i bliska živoj izvedbi. S najviše 26* zvučnika jačine od 1300 Watta i dvokanalnim subwooferom, Trifield tehnologija - prva u svijetu ugrađena u vozilo - povećava vaš osjećaj prostornosti u unutrašnjosti vozila.

*Broj zvučnika i jačina ovise o odabranom Jaguar modelu. Molimo vas pitajte vašeg prodavača za više detalja.

MERIDIAN AUDIO TECH INNOVATION

DIGITAL SIGNAL PROCESSING

DIGITAL SIGNAL PROCESSING

Digital Signal Processing (DSP) tehnologija predstavlja osnovu svakog Meridian zvučnika. Ovaj sustav spaja sve elemente audio sustava kako bi kreirao autentično iskustvo.
MERIDIAN CABIN CORRECTION

MERIDIAN CABIN CORRECTION

Analizom oblika unutrašnjosti i karakteristika akustike i rezonance, Meridian Cabin Correction tehnologija uklanja neželjene interference buke. Napredni algoritam omogućava da glazba zvuči kao što je to zamislio njezin stvoritelj.
MERIDIAN DIGITAL DITHER SHAPING

MERIDIAN DIGITAL DITHER SHAPING

Za napredno iskustvo slušanja koje odgovara Jaguarovom luksuzu i profinjenosti, Meridian Digital Dither Shaping omogućava glatku i neprimjetnu konverziju digitalnih signala.
TRIFIELD<sup>†</sup>

TRIFIELD

Ispunjavajući vaš Jaguar autentičnim zvukom, ekskluzivni Meridian sustav Trifield neprimjetno spaja središnje i okolne kanale s lijevim i desnim kanalima, pružajući konzistentno koncertno iskustvo za sve putnike.

PARTNERSTVA

MERIDIAN I JAGUAR

MERIDIAN I JAGUAR

Partnerstvo Meridiana i Jaguara označava najfiniji britanski luksuz i rafiniranost. Kako bi omogućio autentično glazbeno iskustvo u vašem Jaguaru, Meridian je razvio jedinstvene tehnologije kako bi pružio realističnu 3D glazbenu izvedbu za vrijeme vožnje. Svaki element daje svoj doprinos - od tehnoloških inovacija do točnog pozicioniranja zvučnika u unutrašnjosti.
POVIJEST MERIDIANA

POVIJEST MERIDIANA

Osnovan 1977. u Cambridgeshireu, Ujedinjeno Kraljevstvo, Meridian Audio kreira hifi audio sustave visokih performansi u suradnji s Jaguarom. Meridian je prvi patentirao mnoštvo tehnologija, među ostalima aktivne zvučnike i prvi digitalni surround sound procesor u svijetu. Audio tehnologija Meridian, prilagođena jedinstvenoj unutrašnjosti svakog Jaguar modela, osigurava vozačima Jaguara uživanje u autentičnoj glazbenoj izvedbi za vrijeme vožnje.