SPECIAL VEHICLE OPERATIONS (SVO)

Luksuz, performanse i tehnologija podignuti do najviših razina kako bi kreirali jedinstvene Jaguar automobile.

SVO nudi "halo" modele, ograničene kolekcionarske edicije i vozila s vrhunskim specifikacijama. Svaki automobil predstavlja najbolje od Jaguara, zapanjujuće performanse, nenadmašan luksuz i najmodernija tehnologija.

SVO TEHNIČKI CENTAR

SVO nalazi se u našem potpuno novom, £20m Tehničkom centru u Warwickshire-u, u Engleskoj. Ovaj specijalizirani proizvodni centar je centar izvrsnosti Jaguar Land Rovera i dom tima od 200 stručnjaka za automobile. SVO-ovo sjedište od 20.000m 2 ima više od 40 radnih mjesta s dizalicama i lakirnicu svjetske klase.

f-pace svr
SUV VRHUNSKIH PERFORMANSI

Prihvaćajući sav luksuz i praktičnost standardnog F‑PACE-a, naša uzbudljiva nova SVR evolucija oslobađa pravi potencijal vozila. Supercharged 5.0 litarski V8 motor, napredna aerodinamička arhitektura i komponente usredotočene na performanse čine ga najbržim F‑PACE-om ikad.

ISTRAŽITE OVO VOZILO
yt:OjFeDLceBZA
F‑TYPE SVR
VRHUNAC F‑TYPE PERFORMANSI

Lansirajući vas od 0-60mph za 3,5 sekundi, F‑TYPE SVR dizajniran je pružiti čistu snagu i maksimalnu brzinu od 200mph. Poboljšana aerodinamika, aktivno karbonsko stražnje krilo i inteligentni All Wheel Drive pogon kombiniraju se kako bi pružili punu snagu vrhunskih performansi superautomobila za sve vremenske uvjete.

ISTRAŽITE OVO VOZILO
yt:JcYPsu8EKhM
XE SV PROJECT 8
XE SV PROJECT 8

Konstruiran kako bi bio najuzbudljiviji sportski sedan na svijetu, srce Projecta 8 je Jaguarov legendarni Supercharged V8 - ali njegova brzina nije sve u svezi enormne snage. Motorsport aerodinamika u kombinaciji s velikom primjenom karbona i lagane aluminijske konstrukcije karoserije znači da nema Jaguara koji se osjeća življim.

ISTRAŽITE OVO VOZILO
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte testnu vožnju preko vašeg najbližeg Jaguar prodavača.
KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
Koristite konfigurator kako biste dizajnirali vaš savršeni Jaguar
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE PRODAVAČA
Potražite vašeg najbližeg Jaguar prodavača