INCONTROL DRIVER ASSISTANCE

ZNAČAJKE VOŽNJE

InControl uključuje standardne i opcijske značajke za pomoć vozaču kako bi vam pomogli da dobijete najbolje iz vašeg Jaguar-a, pružajući najsigurniju moguću vožnju gdje god se uputili. Provjerite s vašim prodavateljem kako biste otkrili opcije koje su najbolje za vas.

AUTONOMOUS EMERGENCY BRAKING

AUTONOMOUS EMERGENCY BRAKING

Autonomous Emergency Braking sustav osigurava da vaše vozilo bude uvijek spremno reagirati na iznenadne opasnosti, smanjujući potencijalne sudare.
LANE DEPARTURE WARNING

LANE DEPARTURE WARNING

Sustav detektira nenamjerno napuštanje vozne trake, upozorava vas vizualnim signalom i nježnim vibriranjem upravljača.
LANE KEEP ASSIST

LANE KEEP ASSIST

U slučaju nenamjerne promjene vozne trake, vaš Jaguar ne samo što će vas upozoriti na ovaj problem nego će sigurno skrenuti natrag u vašu voznu traku.
DRIVER CONDITION MONITOR

DRIVER CONDITION MONITOR

Driver Condition Monitor detektira vaše stanje i umor i daje vam rano upozorenje kada trebate odmoriti.
TRAFFIC SIGN RECOGNITION

TRAFFIC SIGN RECOGNITION

Traffic Sign Recognition prikazuje promjene u ograničenju brzine i ostale prometne znakove na instrument ploči.
ADAPTIVE CRUISE CONTROL WITH QUEUE ASSIST

ADAPTIVE CRUISE CONTROL WITH QUEUE ASSIST

Podesite vašu brzinu i udaljenost koju trebate održavati od vozila ispred vas kako bi se vaše vozilo automatski prilagodilo sporom prometu ispred vas.
INTELLIGENT EMERGENCY BRAKING

INTELLIGENT EMERGENCY BRAKING

Sustav detektira potencijalni prednji sudar s drugim vozilom i prikazuje upozorenje vozaču da treba kočiti. Ukoliko vozač ne reagira, auto će aktivirati kočnice kako bi se smanjila težina mogućeg udara*.
BLIND SPOT MONITOR

BLIND SPOT MONITOR

Treptajuća ikona u odgovarajućem bočnom retrovizoru upozoriti će vas na prepreke u mrtvom kutu ili one koje brzo nadolaze.
BLIND SPOT ASSIST

BLIND SPOT ASSIST

Ukoliko vaše vozilo otkrije drugo vozilo u vašem mrtvom kutu kada počnete mijenjati voznu traku, Blind Spot Assist aktivira izračunati moment upravljanja - sigurno udaljavajući vaše vozilo od nadolazećeg vozila.

FUNKCIJE PARKIRANJA

Pomažu vam prilikom manevriranja s vašim Jaguar-om kroz najuže gradske parkirne prostore. Provjerite s vašim prodavateljem kako biste otkrili koje su najbolje opcije za vas.

PARK ASSIST

PARK ASSIST

Park Assist čini paralelno i okomito parkiranje lakšim upravljajući vaš auto u ili iz parkirnog mjesta. Odaberite stupanj prijenosa i kontrolirajte brzinu. Vodit će vas grafika i obavijesti.
PREDNJA I STRAŽNJA POMOĆ PRI PARKIRANJU

PREDNJA I STRAŽNJA POMOĆ PRI PARKIRANJU

Senzori u prednjem i stražnjem braniku aktiviraju se kada odabrete prijenos unatrag. Zaslon na dodir prikazuje, skupa sa zvučnim signalom, vašu udaljenost od prepreka.
360° PARKING AID

360° PARKING AID

Parkirni senzori za pomoć spreda, straga u sa strane pružaju zvučni i vizualni signal u realnom vremenu kako bi vas obavijestili o vašoj udaljenosti od prepreka.
REAR VIEW CAMERA

REAR VIEW CAMERA

Kako biste aktivirali Driving i Parking značajke za InControl Driver Assistance sustav, na raspolaganju vam je izbor kamera: Rear View Camera čini parkiranje u uskim prostirma jednostavnijim. Linije koje predstavljaju vanjski perimetar vozila i predviđeno kretanje su preklopljenje na slici s pogledom unatrag prikazane na zaslonu na dodir.
360° SURROUND CAMERA

360° SURROUND CAMERA

Za čisti pogled vaše okolice, Surround Camera System pruža pogled vanjštine od 360° pomoću zaslona na dodir, pomažući vam prilikom razni manevara - od parkiranja uz rubnjak do ulaska i izlaska iz uskih prostora u križanja.
REVERSE TRAFFIC DETECTION

REVERSE TRAFFIC DETECTION

Sustav vas upozorava na ostala vozila, pješake ili druge opasnosti, koji nadolaze s bilo koje strane vašeg vozila. Upozoriti će vas sa zvučnim i vizualnim upozorenjem kako biste znali što je iza vas, čak i prilikom zaklonjenog pogleda.

Kako implementiramo InControl, određene opisane funkcije mogu biti opcijske i ovisne o tržištu ili motoru. Molimo vas obratite se vašem lokalnom Jaguar prodavatelju za dostupnost i cjelosne uvjete u vašoj zemlji. Određene funkcije zahtjevaju odgovarajuću SIM karticu s odgovarajućim podatkovnim ugovorom, što će zahtjevati dodatnu pretplatu nakon početnog perioda preporučenog od vašeg prodavatelja. Mobilna povezanost ne može se garantirati na svim lokacijama.

*Intelligent Emergency Braking je spreman i aktivan od 10km/h - 160km/h.