ŠTO JE JAGUAR INCONTROL?

ŠTO JE JAGUAR INCONTROL?

INCONTROL JE PALETA USLUGA I APLIKACIJA KOJE VAS POVEZUJU S VAŠIM JAGUAROM I OSTVARUJU NEPRIMJETNU I SIGURNU VEZU IZMEĐU VAS I VANJSKOG SVIJETA.

Kontroliran s jednim Intel Multi-Core procesorom s High Speed Ethernet mrežom preko zaslona na dodir, isto kao i tablet, InControl vas precizno navodi, povezuje vas i zabavlja, poziva pomoć ako je potrebno i puno više. Remote značajke povezuju vas s vašim Jaguar-om bilo gdje da ste u svijetu pomoću vašeg pametnog telefona. Driver Assistance pomaže vam da uživate u performansama vašeg Jaguar-a bilo da parkirate u gradu ili se nalazite na putu.

INCONTROL INFOTAINMENT

INCONTROL INFOTAINMENT

Naš najnapredniji sustav zabave u autu brine o vašoj zabavi, dok će vas navigacijski sustav odvesti do vaše željene destinacije - od vrata do vrata. Dizajniran kako bi vožnju učinio sigurnijom i ugodnijom, Touch i Touch Pro značajke predstavljaju naše najnaprednije informatičke sustave ikada. Povežite vaš pametni telefon kako biste također pristupili aplikacijama.
MERIDIAN™ SOUND SYSTEMS

MERIDIAN™ SOUND SYSTEMS

Doživite vaš izbor glazbe s više jasnoće i točnosti nego ikada prije zahvaljujući izvanrednoj Meridian audio tehnologiji. Odaberite između 3 dostupna Meridian audio sustava. Meridian Sound System, dostupan s Touch ili Touch Pro; Meridian Surround Sound System, dostupan s Touch Pro ili Meridian Signature Sound System koji pruža poboljšano iskustvo.
INCONTROL CONNECTIVITY

INCONTROL CONNECTIVITY

Svatko se lako može spojiti u unutrašnjosti vašeg Jaguar-a pomoću Connect i Connect Pro paketa za neprimjetno iskustvo. Također možete kontrolirati vaš Jaguar s daljine, pomoću Remote Essentials ili Remote Premium. Isto tako možete odabrati dodatnu sigurnost pomoću Protect i Secure Tracker opcija kako biste vi i vaš Jaguar bili još sigurniji.
INCONTROL DRIVER ASSISTANCE

INCONTROL DRIVER ASSISTANCE

InControl Driver Assistance značajke pomažu vam da budete sigurniji na cesti i prilikom parkiranja. Pomoću Park Assist-a možete smanjiti rizik udarca ili ogrebotina kada parkirate u uskim gradskim prostorima. Značajke vožnje pomažu vam da zadržite pogled na cesti, upozoravaju vas o mogućim nezgodama i opasnostima, kao i prilikom promjene vaše koncentracije.
OBNAVLJANJE MAPA

OBNAVLJANJE MAPA

Osigurajte se da je vaš navigacijski sustav ažuriran preuzimanjem najnovijih mapa. Obnavljanje vaših mapa osigurava da navigacijski sustav posjeduje najnovije ceste i točke od interesa - kako bi vam pokazao najbolje rute do vaše konačne destinacije.
INCONTROL ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

INCONTROL ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Odgovaramo na sva vaša pitanja u svezi InControl sustava i vodimo vas kroz sve detalje, od toga kako da kupite InControl do toga koje aplikacije možete koristiti na vašem Jaguar zaslonu na dodir.

Kako implementiramo InControl, određene opisane funkcije mogu biti opcijske i ovisne o tržištu ili motoru. Molimo vas obratite se vašem lokalnom Jaguar prodavatelju za dostupnost i cjelosne uvjete u vašoj zemlji. Određene funkcije zahtjevaju odgovarajuću SIM karticu s odgovarajućim podatkovnim ugovorom, što će zahtjevati dodatnu pretplatu nakon početnog perioda preporučenog od vašeg prodavatelja. Mobilna povezanost ne može se garantirati na svim lokacijama.