ipace
POTPUNO ELEKTRIČNI JAGUAR I‑PACE

Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

360˚ PREGLED VANJŠTINE

UBRZANJE
0-100km/h za 4.8 sekundi

AUTONOMIJA
470km WLTP †

*WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) je novi ciklus uveden 2017. godine koji mjeri gorivo, potrošnju energije, autonomiju i emisije. Ovaj ciklus je osmišljen tako da omogući rezultate sličnije stvarnim uvjetima vožnje. Testirana su vozila s opcijskom opremom i prema zahtjevnijoj testnoj proceduri i načinu vožnje.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL


Koristite konfigurator kako biste dizajnirali vaš savršeni Jaguar
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Jaguar zastupnika u vašoj blizini
KLJUČNE ZNAČAJKE
ELEKTRIČNI POGON
I‑PACE je, iznad svega, Jaguar - pravi vozački auto. Njegovi električni motori i skoro idealni raspored težine omogućavaju 696 Nm trenutnog momenta i agilnost sportskog automobila.
ISTRAŽITE PERFORMANSE
LINIJE U POKRETU
Posjedujući elegantni, visoko aerodinamični dizajn s malim otporom zraka od 0.29d, I‑PACE je kreiran da bi pružio učinkovitost čisto presjecajući zrak za maksimalnu autonomiju i stabilnost. I‑PACE nudi uzbuđenje iz svakog kuta zahvaljujući fluidnoj bočnoj liniji, velikom otvoru na poklopcu motora i osebujnim stražnjim nosačima.
ISTRAŽITE VANJŠTINU
UNUTRAŠNJI MIR
I‑PACE neprimjetno integrira tehnologiju i veliki prostor. Unutrašnji dizajn je čist i neopterećen, s funkcijama na dodir i jasnim linijama. Priroda električnog pogona omogućava dodatni prostor, pružajući više slobode u povećanju udobnosti koju pruža unutrašnjost I‑PACE-a.
ISTRAŽITE UNUTRAŠNJOST
UVIJEK NA VRHU 
Naš novi sustav za informiranje i zabavu na jedan dodir, Pivi Pro, omogućava vam krajnje jednostavan pregled svih podataka i upravljanje sustavom. Upravljanje njime je vrlo slično pametnom telefonu, a podjednako je i intuitivan.
ISTRAŽITE UNUTRAŠNJU TEHNOLOGIJU
I-PACE EXTERIOR
POWERTRAINS
I-PACE INTERIOR
POGON
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_**.jpg
KLIKNI ZA INTERAKCIJU
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_m_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_m_**.jpg
KLIKNI ZA INTERAKCIJU
I‑PACE: DETALJI
PALETA MODELA I-PACE 
Poslužite se našim kalkulatorom dosega da biste saznali kako se Jaguar I-PACE može uklopiti u vaš način života. 
PERFORMANSE
Trenutni okretni moment i All Wheel Drive pogon omogućavaju I‑PACE-u ubrzanje sportskog auta. Postiže 100km/h za 4.8 sekundi.
BATERIJA
Baterija I‑PACE-a od 90kWh napravljena je od litij-ionskih snopova ćelija s visokom energetskom gustoćom. Njezin dizajn i vrhunsko termičko upravljanje omogućavaju trajnost i periode održive maksimalne snage.
SNAGA
I‑PACE je pogonjen s dva sinkrona električna motora sa stalnim magnetima. Slično tehnologiji koja se nalazi u I‑TYPE Formula E trkaćem vozilu, ovi motori pružaju 400 KS i 696 Nm okretnog momenta.
DIMENZIJE
I‑PACE ima kompaktni izgled izvana, ali i izvanredni prostor iznutra. Posjeduje pet normalnih sjedala, inovativne pretince, značajni stražnji prtljažnik s više od 1,453 litara i 27 litara u prednjem odjeljku za prtljagu.
PUNJENJE I-PACE-a 
I-PACE se isporučuje s dva kabela za punjenje, pa ga je moguće puniti kod kuće ili u sve većem broju javnih punionica.  
ISTRAŽITE POSJEDOVATI EV
ELEKTRIFIKACIJA
AUTONOMIJA I PUNJENJE
Bilo da je ovo vaše prvo ili sljedeće električno vozilo, otkrijte kako Jaguar I‑PACE neprimjetno pristaje vašem životnom stilu koristeći naš kalkulator autonomije i upitnik za punjenje.
ISTRAŽITE AUTONOMIJU I PUNJENJE
POTICAJI
Vlasnici I‑PACE-a koriste financijske povlastice koje omogućava posjedovanje električnog vozila. Poticaji koji čine svakodnevnu vožnju ugodnijom i jeftinijom mogu sadržati vladine poticaje, niža davanja za ceste, smanjene cestarine za centar grada i lakši pristup zauzetim voznim trakama.
ISTRAŽITE POTICAJE
UTRKA ZA INOVACIJAMA 
Naša želja da stvaramo električne automobile koji su podjednako oduševljavaju u vožnji i zadivljuju svojim izgledom, dovela je do odluke da se 2016. uključimo u natjecanje Formula E. Ovo prvenstvo nam omogućava neprekidno ispitivanje i razvoj novih tehnologija koje koristimo za poboljšanje naših cestovnih automobila, što vama pruža jamstvo izvornog Jaguar iskustva.
ISTRAŽITE ELEKTRIFIKACIJU
KREIRAJTE VAŠ VLASTITI
ODABERITE VAŠ I‑PACE

Pronađite vašu vlastitu elektrizirajuću kombinaciju Jaguar performansi, tehnologije i stila.

ODABERITE VAŠ MODEL

1Aktualna vremena punjenja mogu varirati ovisno o uvjetima okoliša i raspoloživim instalacijama za punjenje.

† WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) je novi ciklus uveden 2017. godine koji mjeri gorivo, potrošnju energije, autonomiju i emisije. Ovaj ciklus je osmišljen tako da omogući rezultate sličnije stvarnim uvjetima vožnje. Testirana su vozila s opcijskom opremom i prema zahtjevnijoj testnoj proceduri i načinu vožnje.

Službeni EU podaci testiranja s testova proizvođača sukladno EU legislativi. Samo za potrebe usporedbe. Realni podatci i podatci ukupnih EV performansi mogu varirati sukladno uvjetima vožnje i okoliša.

Opisane specifične značajke mogu biti opcijske ili ovisne o tržištu. Molimo vas obratite se Jaguarovoj internet-stranici u vašoj zemlji ili lokalnom Jaguar partneru za dostupnost i sve uvjete u vašoj zemlji. Određene značajke zahtijevaju odgovarajuću SIM-karticu s odgovarajućim podatkovnim ugovorom koji će zahtijevati daljnju pretplatu nakon početnih uvjeta predloženih od strane vašeg zastupnika. Mobilna povezanost ne može biti garantirana na svim lokacijama. Informacije i slike prikazane na ovoj web-stranici u odnosu na tehnologiju, uključujući ekrane ili sekvence, podložne su obnavljanju programa, kontroli verzije i ostalim promjenama sustava/izgleda ovisno o odabranoj opciji. Sve unutarnje značajke trebaju biti korištene od strane vozača samo kad ne ugrožavaju sigurnost vožnje. Vozač mora osigurati potpunu kontrolu nad vozilom za vrijeme cijelog trajanja vožnje.