NOVI JAGUAR XF

Zapanjujuća kombinacija izgleda i performansi. Jaguar XF se odlikuje novom paletom dizelskih motora koja je unaprijeđena tehnologijom blagih hibrida.

PREGLED 360°

EMISIJA CO2 g/km
As low as 115

POTROŠNJA GORIVA Mješovita l/100 km
Od 4,4

ODABERI SVOJ MODEL
Usporedite odlike i specifikacije.
IZGRADI VLASTITI
Poslužite se konfiguratorom kako biste dizajnirali svoj savršeni Jaguar XF.
PREUZMI KATALOG
Pregledaj i preuzmi najnovije kataloge za Jaguar
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Jaguar zastupnika u vašoj blizini
DIZAJN
ISTRAŽI IZNUTRA
ISTRAŽI LIMUZINU IZNUTRA

Uz obilje prostora za noge, prilagodljiv položaj sjedenja i novu opciju masažnih sjedala, vaš XF je vaše istinsko utočište.​

IZGRADI VLASTITI
POGLEDAJ GALERIJU
ISTRAŽI LIMUZINU
ISTRAŽI LIMUZINU IZVANA

XF privlači poglede iz svih kutova. Suvremeni detalji, uključujući posebni završni sloj na prednjoj maski, su dio upečatljivog vanjskog izgleda XF-a.

IZGRADI VLASTITI
POGLEDAJ GALERIJU
ISTRAŽI SPORTBRAKE
ISTRAŽI SPORTBRAKE IZVANA

Novi XF Sportbrake. Oblikovan za one koji traže više prostora. Od poslovnih sastanaka, preko velike kupnje, do vikend putovanja.

IZGRADI VLASTITI
POGLEDAJ GALERIJU
PERFORMANSE
VOZNE PERFORMANSE
VOZNE PERFORMANSE

Iskusite proslavljenu vožnju Jaguarom. Naša ponuda sada uključuje nove dizelske motora s tehnologijom blagih hibrida radi još veće učinkovitosti.

POGON NA SVE KOTAČE
POGON NA SVE KOTAČE

Jedinstven među sustavima pogona na sve kotače, Jaguarov sustav All Wheel Drive (AWD) uključuje i sustav Intelligent Driveline Dynamics (inteligentna dinamika putanje) koja predviđa granice prianjanja i raspodjeljuje okretni moment radi održavanja nadzora i staloženosti.

PREGLED SPECIFIKACIJA
TORQUE VECTORING (VEKTORSKA RASPODJELA MOMENTA)
Vektorska raspodjela momenta kočenjem pruža kontrolirano neovisno kočenje radi maksimalnog povećavanja sposobnosti u vožnji čak i kroz najzahtjevnije zavoje. Ovaj sustav smanjuje podupravljivost i pruža okretnost nalik na sportske automobile.
POGONSKI SKLOPOVI
Uživajte u većoj učinkovitosti povrh Jaguarovih performansi. Pored ponude učinkovitih benzinskih motora, XF nudi i paletu dizelskih motora koji su unaprijeđeni tehnologijom blagih hibrida, pametnim sustavom regeneracije koji puni bateriju tijekom usporavanja i kočenja.
PAKET DYNAMIC HANDLING
Unapređujući estetiku vozila i vaše iskustvo vožnje, ovaj opcijski paket se odlikuje funkcijama Configurable Dynamics (podesiva dinamika), crvenim kočnim čeljustima, spojlerom poklopca motora, prednjim kočnim diskovima od 355 mm te stražnjima od 325 mm.
TEHNOLOGIJA UNUTAR AUTOMOBILA
JEDNOSTAVNOST JE STANDARD
JEDNOSTAVNOST JE STANDARD

Standardne funkcionalnosti na Pivi uključuju:


• Dodirni zaslon od 11,4"
• DAB digitalni radio• Novooblikovano sučelje
• Apple CarPlay® 1
• Android AutoTM 2
• Remote3

Unaprijedite sustav na Pivi Pro4 te će vas pratiti najnovija umjetna inteligencija u automobilu koja vam pruža mogućnosti kao što je samoučeći navigacijski sustav, za potpuno povezanu vožnju.

INFORMACIJE NA OKU
INFORMACIJE NA OKU

Odaberite od niza različitih izgleda, uključujući 3D navigaciju preko cijelog zaslona, podatke o vožnji ili brzo provjerite što slušate, a sve to na novom interaktivnom vozačkom zaslonu od 12,3“ visoke rezolucije.

Opcijski virtualni zaslon 5 projicira ključne podatke na vjetrobran. Bez napora možete pratiti brzinu svog vozila, stupanj prijenosa i navigaciju zahvaljujući prikazu u boji.

AUDIO SUSTAV MERIDIAN™
AUDIO SUSTAV MERIDIAN™

Audio sustav Meridian, britanske proizvodnje, je potpuno posvećen glazbenom iskustvu. Ne radi se tu samo o povećavanju glasnoće. Puno je važnije pojačavanje dubine, jasnoće i realnosti glazbe korištenjem kombinacije naprednih akustičkih tehnologija i pažljivim razmještajem zvučnika, radi stvaranja zvučne platforme – onoga što zovemo „zvučne pozornice“ – koja potpuno odgovara unutrašnjosti XF-a. U ponudi su opcijska ozvučenja MeridianTM i MeridianTM Surround.

MIR I TIŠINA
MIR I TIŠINA

Uz aktivno prigušivanje buke vožnje, zahvaljujući audio stručnjacima iz Meridian Audio, te smanjenoj razini vibracija, XF nudi vama i vašim putnicima povećanu razinu udobnosti u vožnji.

OSTANITE POVEZANI
Paket Online6 nudi dodatne internetske usluge putem ugrađene SIM kartice, omogućavajući pristup:

• neograničenom streamingu
• online glasovnom prepoznavanju
• prognozi vremena
• online sinkronizaciji kalendara
ZABAVA ZA SVE
Odaberite opciju Wi-Fi Enabled s podatkovnim prometom7 i moći ćete koristiti:

• streaming servise po svom izboru
• do 20GB podataka mjesečno
• poboljšanu vezu zahvaljujući anteni
• brojne povezane uređaje
BEŽIČNO PUNJENJE
Opcija bežičnog punjenja uređaja s pojačalom signala telefona vam omogućava punjenje kompatibilnih pametnih telefona bez potrebe za žicama ili postoljem za punjenje. Dok ste u automobilu, vaš telefon će koristiti antenu vozila za poboljšanje signala i jasniji razgovor.
IONIZACIJA ZRAKA U KABINI S FILTEROM PM2,5
Opcijska Nanoe ionizacijaTM poboljšava osjećaj ugode vozača i putnika. Uključite ovu funkciju i posebno konstruirani filter će privlačiti i hvatati sitne čestice i alergene iz okolnog zraka, kao što su PM2,5 kao što su prašina i pelud.
PRAKTIČNOST I SIGURNOST
PRTLJAŽNI PROSTOR
Obilje prostora za sve što vam treba na putovanjima. Bez obzira je li u pitanju obiteljski izlet subotom ili neko duže putovanje, Sportbrake može zadovoljiti vaše potrebe.
ACTIVITY KEY (Ključ za aktivnosti)
Otporan na vodu i udarce, potpuno novi ključ za aktivnosti (Activity Key)8 omogućava vam otključavanje, zaključavanja i pokretanje vozila. Tako, bez obzira na to koje ste aktivnosti na otvorenom vi i vaši prijatelji planirali, više nije potrebno nositi konvencionalni ključ za automobil.
UNUTARNJI RETROVIZOR CLEARSIGHT
Opcija vrhunske tehnologije omogućava neometani pogled kroz stražnji kraj vaše limuzine Jaguar XF9. Kamera smještena u nosaču antene prenosi sliku uživo na vaš unutarnji retrovizor, osiguravajući stalnu vidljivost bez obzira na to što je iza vas.​
SUSTAVI POMOĆI U VOŽNJI
Jaguar XF se ponosi funkcijama pomoći u vožnji koji olakšavaju vožnju po gradu i parkiranje, te čine vožnju po autocesti još ugodnijom. Uklanjajući napetost, ove tehnologije čine vašu vožnju lakšom i boljom.
NASTAVI ISTRAŽIVATI
ODABERI SVOJ JAGUAR XF
Ovdje možete pronaći cijelu paletu modela, sa širokim izborom dizajnerskih dodataka, sustava za pojačavanje performansi i drugih tehnologija.
ODABERI SVOJ MODEL
GALERIJA
Posvemašnja posvećenost detaljima je oduvijek ključna u uređenju naših vozila. Novi Jaguar XF je vozačev izbor, predivan automobil koji je kao niti jedan drugi.
POGLEDAJ GALERIJU
SPECIFIKACIJE
Istražite sve pojedinosti. Saznajte više o performansama motora, dimenzijama i potrošnji goriva.
PREGLED SPECIFIKACIJA
SAVRŠENA VOŽNJA ZAPOČINJE OVDJE

Luksuzna poslovna limuzina upečatljivog izgleda, dinamična u vožnji, s obiljem vrhunske tehnologije. Poslužite se konfiguratorom kako biste dizajnirali svoj savršeni Jaguar XF.

IZGRADI VLASTITI
DODATNA OPREMA JAGUAR
DODATNA OPREMA JAGUAR

Personalizirajte svoj XF u skladu sa svojim ukusom, načinom života i interesima.

PRONAĐI DODATNU OPREMU
KOLEKCIJA JAGUAR
KOLEKCIJA JAGUAR

Naša ekskluzivna ponuda luksuzne odjeće, dodatne opreme i poklona nadahnuta je našim automobilima i njihovim dizajnom.

ODABERI SVOJ MODEL
Usporedite odlike i specifikacije.
IZGRADI VLASTITI
Poslužite se konfiguratorom kako biste dizajnirali svoj savršeni Jaguar XF
PREUZMI KATALOG
Pregledaj i preuzmi najnovije kataloge za Jaguar
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Jaguar zastupnika u vašoj blizini

Prikazane vrijednosti su prema propisu NEDC2 izračunate na temelju službenih proizvođačevih ispitivanja prema WLTP u skladu s EU propisima. Samo za usporedbu. Vrijednosti u stvarnoj upotrebi mogu se razlikovati. Vrijednosti emisije CO2 i potrošnje goriva mogu se razlikovati u ovisnosti o ugrađenim kotačima i ugrađenoj opremi. NEDC2 su vrijednosti izračunate koristeći vladinu formulu iz vrijednosti prema WLTP te su jednake onima koje bi bile prema starom ispitivanju NEDC. Može vrijediti posebna porezna stopa.

Vidi vrijednosti WLTP.

WLTP je novo službeno ispitivanje u EU koje se koristi za izračun standardiziranih vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 za putničke automobile. Ono mjeri potrošnju goriva, odnosno energije, doseg i emisiju. Osmišljeno je kako bi pružilo vrijednosti bliskije načinu vožnje u stvarnim okolnostima. Ispituje se vozilo s tvorničkim opcijama te prema zahtjevnijem postupku ispitivanja i profilu vožnje. Vrijednosti su prikazane kao raspon prema mjerenjima na ispitivanjima WLTP. Najniže vrijednosti se odnose na najekonomičniju/najlakšu kombinaciju opcija.
Najviše vrijednosti se odnose na najmanje ekonomičnu/najtežu kombinaciju opcija. Propisi WLTP nalažu da se, kada postoji razlika <5g CO2 između najniže i najviše vrijednosti, objavljuje samo najviša vrijednost.


1 Vaš automobil je pripremljen za Apple CarPlay. Usluge koje nudi Apple CarPlay ovise o dostupnosti pojedinih funkcionalnosti u vašoj zemlji, molimo vas da više informacija potražite na https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

2 Vaš automobil je pripremljen za Android Auto. Usluge koje nudi Android Auto ovise o dostupnosti pojedinih funkcionalnosti u vašoj zemlji, molimo vas da više informacija potražite na https://www.android.com/auto/.

3 Remote sadrži usluge s pretplatom koje je moguće produžiti nakon početnog razdoblja prema preporuci vašeg Jaguar prodavača. Aplikaciju Jaguar Remote treba preuzeti s Apple App Store/Google Play Store.

4Connected Navigation zahtijeva daljnju pretplatu nakon početnog razdoblja, prema savjetu vašeg prodavača Jaguara.

5 Zahtijeva staklo koje umanjuje sunčevo svjetlo na nekim tržištima. Upute navigacije će se prikazivati na vjetrobranu samo kada je na vozilo ugrađen Pivi Pro.

6 Može vrijediti politika poštene uporabe. Uključuje 1-godišnju pretplatu koju je moguće produžiti nakon isteka početnog roka, prema informacijama koje dobijete od svog Jaguar prodavača

7 Na slici je prikazana dodatna oprema Jaguar Click and Go, koja se prodaje odvojeno. Tablet nije uključen. Vrijedi politika poštene uporabe. Nakon iskorištenih 20GB podatkovnog prometa unutar jednog mjeseca, brzina i funkcionalnosti podatkovnog prometa iz vozila se mogu smanjiti u ostatku mjeseca. Pojedinosti Politike poštene uporabe u vezi s ovom funkcijom možete pronaći u Uvjetima za InControl Pivi Pro Terms na www.jaguar.com/pivi-pro-terms. Playback ovisi o pružatelju usluge streaminga i definiciji slikovnog sadržaja. HD video će značajno povećati podatkovni promet.

8 Activity Key se napuni za otprilike dva sata, nakon čega baterija traje do deset dana.

9 Samo za limuzinu. Podložno lokalnim propisima. Ako korisnici s bifokalnim ili progresivnim naočalama ne mogu postići jasnu sliku na digitalnom prikazu područja iza vozila na sustavu ClearSight, uvijek mogu pratiti odraz u vanjskim retrovizorima.


Opcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati u ovisnosti o specifikaciji vozila (model i pogonski sklop) i tržištu ili mogu zahtijevati ugradnju nekih drugih, dodatnih sustava. Molimo vas da kod lokalnog Prodavača potražite više pojedinosti ili da konfigurirate svoje vozilo online.


Vozači trebaju koristiti sustave u automobilu samo kada to mogu činiti na siguran način. Vozači moraju u svakom trenutku imati potpuni nadzor nad vozilom.


Funkcije sustava Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana te njihova dostupnost ovisi o tržištu – raspitajte se kod svog Jaguar Prodavača o raspoloživosti na lokalnom tržištu i svim uvjetima. Neke funkcionalnosti zahtijevaju pretplatu koju će biti potrebno obnoviti nakon početnog razdoblja, prema savjetu vašeg Prodavača. Pokrivenost mobilnih mreža nije moguće jamčiti posvuda. Informacije i slike prikazane u vezi s tehnologijom InControl, uključujući prikaze ili filmove, podložne su osvježavanju softvera, nadzoru verzija te drugim sistemskim odnosno vizualnim izmjenama, u ovisnosti o odabranim opcijama.


Meridian je zaštićeni žig Meridian Audio Ltd. Trifield, a uređaj s tri zvučna polja je zaštićeni žig Trifield Productions Ltd.


Apple CarPlay je zaštićeni žig Apple Inc. Apple Inc, vrijede uvjeti za krajnje korisnike.


Android Auto je zaštićeni žig Google LLC.