JAGUAR F‑PACE PLUG‑IN HYBRID SUV

JAGUAR F‑PACE PLUG‑IN HYBRID SUV

Uzbudljiva kombinacija male potrošnje goriva Plug‑in Hybrida i Jaguarovih performansi.

PALETA SUV-a F-PACE PLUG-IN HYBRID

Uz novi F-PACE Plug-in Hybrid uživate u pogodnostima manje potrošnje goriva i nulte emisije ispušnih plinova u vožnji na električni pogon (EV).

SPECIFIKACIJE F-PACE PLUG-IN HYBRIDA

VRIJEME PUNJENJA 0-80%

30 minuta*


F-PACE Plug-in Hybrid čini punjenje praktičnim, dopunjava se u vožnji.

POTROŠNJA GORIVA

2,2 l/100 km


Neka vaša vožnja bude slobodnija uz štedljivi F‑PACE Plug-in Hybrid.

EMISIJA

49l/100 km


Ostavljajte manji trag za sobom uz smanjenu emisiju CO2 F‑PACE Plug-in Hybrida.

DOSEG NA ELEKTRIČNI POGON

53 km†‡


Vaše kratke vožnje su savršene za električni pogon (EV).

NAGRAĐIVANI DIZAJN I HIBRIDNA TEHNOLOGIJA

F‑PACE je jedno od rijetkih vozila koja su osvojila i nagradu Svjetski automobil godine i nagradu Najbolji svjetski dizajn automobila godine. Novi Jaguar F‑PACE Plug‑in Hybrid nastavlja utjelovljavati naš duh progresivnog dizajna i suvremenog luksuza.​

ZAŠTO ODABRATI F‑PACE PLUG‑IN HYBRID?

JEDNOSTAVNOST PUNJENJA

JEDNOSTAVNOST PUNJENJA

Bez obzira jeste li parkirani na vašem odredištu ili punite usput, postoje razne mogućnosti za punjenje, gdje god bili.
• koristeći kućni punjač
• brzo punjenje na javnim i DC punionicama*
SMANJENA POTROŠNJA GORIVA

SMANJENA POTROŠNJA GORIVA

Jaguar F-PACE Plug-in Hybrid kombinira bateriju i benzinski motor, pružajući optimalnu učinkovitost.
• Vožnja na električni pogon smanjuje ukupnu potrošnju goriva
SMANJENA EMISIJA

SMANJENA EMISIJA

F-PACE Plug-in Hybrid se ponosi malom emisijom CO2, pri čemu je ona jednaka nuli u pogonu na električni pogon (EV) koji može imati niz pogodnosti.
• smanjena emisija CO2
• niži porez i trošarina

NASTAVI ISTRAŽIVATI

PRELAZAK NA STRUJU UZ JAGUAR

PRELAZAK NA STRUJU UZ JAGUAR

Jednostavno i pristupačno punjenje, značajno smanjenje troškova i povećanje održivosti vožnje. Jaguarov svijet elektrifikacije vas očekuje.
ODABIR JE VAŠ

ODABIR JE VAŠ

Dinamičan, profinjen, snažan. Otkrijte svoj F‑PACE Plug‑in Hybrid.

ODABERI SVOJ MODEL

*Uz korištenje brzog istosmjernog (DC) punjača od 32 kW.


Prikazane vrijednosti su prema propisu NEDC2 izračunate na temelju službenih proizvođačevim ispitivanja prema WLTP u skladu s EU propisima. Samo za usporedbu. Vrijednosti u stvarnoj upotrebi mogu se razlikovati. Vrijednosti emisije CO2 i potrošnje goriva mogu se razlikovati u ovisnosti o ugrađenim kotačima i ugrađenoj opremi. NEDC2 su vrijednosti izračunate koristeći vladinu formulu iz vrijednosti prema WLTP te su jednake onima koje bi bile prema starom ispitivanju NEDC. Na temelju toga se primjenjuje odgovarajuća porezna stopa..

Vidi vrijednosti za WLTP WLTP je novo službeno ispitivanje u EU koje se koristi za izračun standardiziranih vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 za putničke automobile. Ono mjeri potrošnju goriva, odnosno energije, doseg i emisiju. Osmišljeno je kako bi pružilo vrijednosti bliskije načinu vožnje u stvarnim okolnostima. Ispituje se vozilo s tvorničkim opcijama te prema zahtjevnijem postupku ispitivanja i profilu vožnje.


Službene vrijednosti potrošnje goriva za paletu F-PACE (isključujući PHEV) u I/100 km: Mješovita vožnja 5,2-8,9. Emisija NEDC2 CO2, 137-202 g/km. PHEV u l/100 km: Mješovita vožnja 2,4. Emisija NEDC2 CO2, 54 g/km. Vrijednosti dosega u vožnji na električni pogon se temelje na vozilu iz redovne proizvodnje na standardiziranoj ruti. Ostvareni doseg će ovisiti o stanju vozila i baterije, voženoj ruti, okolini i načinu vožnje. Prikazane vrijednosti su izračunate na temelju službenih proizvođačevih ispitivanja u skladu s EU propisima. Samo za usporedbu. Vrijednosti u stvarnoj upotrebi mogu se razlikovati. Vrijednosti emisije CO2, potrošnje goriva, potrošnje energije i dosega mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su način vožnje, uvjeti okoline, opterećenje i dodatna oprema.