OTKRIJTE VIŠE

Vozite s povjerenjem. Iskoristite pristup najnovijim točkama interesa, pronađite put do benziske stanice, bankomata i restorana.

UŽIVAJTE U VAŠEM PUTOVANJU

Bez obzira koju rutu odabrali, osjećajte se sigurno činjenicom da ste uvijek vođeni u pravom smjeru. Obaderite vaš Infotainment System niže i otkrijte kako instalirati nove verzije.

TOUCH PRO AND TOUCH PRO DUO

TOUCH PRO AND TOUCH PRO DUO

Da biste obnovili Navigation Pro, najprije otvorite račun pomoću dobivene poveznice. Kada ste se prijavili, odite na ‘Maps & Services’, preuzmite odgovarajuću mapu i prebacite je u vaše vozilo pomoću USB ključa. Većina modela proizvedenih od 2017. prima Map Care, koji omogućava besplatno obnavljanje mapa koje su dostupne za preuzimanje za vrijeme trajanja jamstva*.
TOUCH

TOUCH

Preuzmite InControl Touch Map Updater na vaš PC ili Mac pomoću dobivene poveznice i dobiti ćete obavijest u slučaju novih raspoloživih verzija mapa za vaše vozilo. Kupite i preuzmite odgovarajuću mapu i prebacite je na SD karticu vozila kako biste obnovili vaš InControl Navigation system.
TOUCH PLUS

TOUCH PLUS

Ovisno o vašem vozilu, naručite USB ključ ili DVD i slijedite dobivene upute da biste obnovili vaš Touch Plus Navigation System. Pronađite dostupnost i cijene Map Updates niže.

JAGUAR INCONTROL PODRŠKA

PRIJAVITE SE U VAŠ INCONTROL RAČUN

PRIJAVITE SE U VAŠ INCONTROL RAČUN

Registrirajte se za Jaguar InControl račun da biste prilagodili vaše potrebe i upravljali vašim InControl značajkama.
ZATRAŽITE POMOĆ ZA INCONTROL

ZATRAŽITE POMOĆ ZA INCONTROL

Sretni smo vam pomoći za bilo kakva pitanja ili objasniti vam InControl značajke.
UVJETI I ODREDBE

UVJETI I ODREDBE

Pristupite Jaguar InControl uvjetima, odredbama i dokumentima politike privatnosti s posebne Jaguar internet stranice vaše zemlje.

Kako implementiramo InControl, određene opisane funkcije mogu biti opcijske i ovisne o tržištu ili motoru. Molimo vas obratite se vašem lokalnom Jaguar prodavatelju za dostupnost i cjelosne uvjete u vašoj zemlji. Određene funkcije zahtjevaju odgovarajuću SIM karticu s odgovarajućim podatkovnim ugovorom, što će zahtjevati dodatnu pretplatu nakon početnog perioda preporučenog od vašeg prodavatelja. Mobilna povezanost ne može se garantirati na svim lokacijama.


*Jamstveni period može ovisiti o tržištu, za više detalja molimo vas provjerite s vašim lokalnim prodavateljem i o potvrdi je li vaše vozilo ispunjava uvjete.