UPUTA ZA UPOTREBU JAGUAR INCONTROL

SVE ŠTO TREBATE DA BISTE UŽIVALI U VAŠIM INCONTROL ZNAČAJKAMA I APLIKACIJAMA.
UPUTA ZA UPOTREBU JAGUAR INCONTROL

CONNECTED CAR ZNAČAJKE I APLIKACIJE

InControl je tehnološko srce iskustva u unutrašnjosti Jaguar-a, koje omogućava preciznu kontrolu okoliša, navigacije, zabave i sigurnosti kao i povezanost bez premca sa svijetom. Ovisno o kupljenim InControl značajkama trebate otvoriti račun i aktivirati vaše odabrane InControl usluge.

KAKO PODESITI INCONTROL ZNAČAJKE

AKTIVIRAJTE PROTECT*

AKTIVIRAJTE PROTECT*

Kako biste koristili Protect usluge, trebate slijediti 3 jednostavna koraka da biste otvorili vaš online račun, registrirali vaš auto i aktivirali InControl usluge koje ste kupili.

*Kod nekih modela, Protect je uključen u Remote.
INSTALACIJA SIM KARTICE

INSTALACIJA SIM KARTICE

Da biste mogli koristiti InControl Connectivity značajke, kao što su Wi-Fi Hotspot i Pro Services, trebate instalirati SIM karticu s odgovarajućim podatkovnim ugovorom.
PODESITE PRO SERVICES

PODESITE PRO SERVICES

Pro Services predstavljaju brojne poboljšane značajke za Touch Pro.
INSTALIRAJTE INCONTROL APPS

INSTALIRAJTE INCONTROL APPS

InControl Apps dostupan je za instaliranje preko Apple App Store ili Google Play za većinu Android i Apple iOS pametnih telefona. Instalirajte InControl Apps kako biste pronašli kompatibilne aplikacije za vaš uređaj.

KAKO KORISTITI INCONTROL ZNAČAJKE

OBNAVLJANJE MAPA

OBNAVLJANJE MAPA

Osigurajte da je vaš Navigation System ažuriran preuzimanjem najnovijih mapa. Obnavljanje vaših mapa osigurava da Navigation System posjeduje najnovije ceste i točke interesa - da bi vam prikazao najbolje rute do vaše konačne destinacije.
SECURE TRACKER

SECURE TRACKER

Secure Tracker koristi tehnologiju praćenja da bi vas upozorio prilikom pokušaja krađe i poslao trenutnu lokaciju vašeg vozila odgovarajućim institucijama kako bi pronašli vaš auto što prije.
JAGUAR BLUETOOTH® CONNECTIVITY

JAGUAR BLUETOOTH® CONNECTIVITY

Doznajte kako koristiti Bluetooth® Connectivity na vašem mobilnom telefonu i istražite funkcije koje vas povezuju za vrijeme vožnje.

JAGUAR INCONTROL PODRŠKA

PRIJAVITE SE U VAŠ INCONTROL RAČUN

PRIJAVITE SE U VAŠ INCONTROL RAČUN

Registrirajte se za Jaguar InControl račun da biste prilagodili vaše potrebe i upravljali vašim InControl značajkama.
ZATRAŽITE POMOĆ ZA INCONTROL

ZATRAŽITE POMOĆ ZA INCONTROL

Sretni smo vam pomoći za bilo kakva pitanja ili objasniti vam InControl značajke.
UVJETI I ODREDBE

UVJETI I ODREDBE

Pristupite Jaguar InControl uvjetima, odredbama i dokumentima politike privatnosti s posebne Jaguar internet stranice vaše zemlje.

Kako implementiramo InControl, određene opisane funkcije mogu biti opcijske i ovisne o tržištu ili motoru. Molimo vas obratite se vašem lokalnom Jaguar prodavatelju za dostupnost i cjelosne uvjete u vašoj zemlji. Određene funkcije zahtjevaju odgovarajuću SIM karticu s odgovarajućim podatkovnim ugovorom, što će zahtjevati dodatnu pretplatu nakon početnog perioda preporučenog od vašeg prodavatelja. Mobilna povezanost ne može se garantirati na svim lokacijama.