INCONTROL APPS

INSTALIRAJTE INCONTROL APPS

KORAK 1

KORAK 1

InControl Apps je dostupan za većinu Android i Apple iOS pametnih telefona. Provjerite jesu li vaši uređaji kompatibilni.
KORAK 2

KORAK 2

Preuzmite i instalirajte InControl Apps pokretač na vašem pametnom telefonu. Nakon uspješnog preuzimanja otvorite aplikaciju.
KORAK 3

KORAK 3

Biti će zatraženo od vas da slijedite Auto Quick Start Guide da biste završili podešavanje. Sada ste spremni povezati vaš pametni telefon na vaš auto pomoću InControl Apps.

POVEŽITE VAŠ PAMETNI TELEFON NA VAŠ JAGUAR S INCONTROL APPS

KORAK 1 SAMO ZA ANDROID UREĐAJE

KORAK 1 SAMO ZA ANDROID UREĐAJE

Za Android uređaje: najprije spojite i povežite vaš pametni telefon s autom pomoću Jaguar Bluetooth (potreban za telefonske pozive i audio streaming). Ovaj korak nije potreban za iOS uređaje.
KORAK 2

KORAK 2

Osigurajte da je vaš uređaj otključan i etui ili poklopac zaslona nisu zatvoreni (neki mogu zaključati telefon kada su zatvoreni).
KORAK 3

KORAK 3

Pomoću USB konektora koji ste dobili s vašim pametnim telefonom povežite vaš telefon s USB priključkom u vašem autu.
KORAK 4

KORAK 4

Ako koristite iPhone i InControl Apps još ne radi, biti će zatraženo od vas da otvorite aplikaciju. Ako koristite Android telefon, možete odabrati Always Allow kada je zatraženo, što će otkazati sve buduće zahtjeve.
KORAK 5

KORAK 5

Odaberite InControl Apps na zaslonu na dodir. Samo aplikacije koje su prošle proces odobravanja Jaguar-a mogu se koristiti s InControl Apps. Neke od njih mogu zahtjevati pretplatu.
KORAK 6

KORAK 6

Na zaslonu na dodir biti će zatraženo od vas da odaberete View (korištenje aplikacija bez zvuka) ili View and Listen (korištenje aplikacija sa zvukom, npr. sviranje glazbe i pozivi).

SIGURNOSNA AŽURIRANJA ZA APPLE IOS

Kao dio najnovijih sigurnosnih nadogradnji u iOS 9 i novije, InControl Apps sada zahtjevaju kratak korak odobravanja kako bi odobrili svaku kompatibilnu aplikaciju u vašem autu. Za više informacija molimo vas obratite se Security Update odjelu u InControl Connect FAQs.

NOVE SIGURNOSNE ZNAČAJKE

NOVE SIGURNOSNE ZNAČAJKE

Kao što ćete primjetiti, aplikacije koje zahtjevaju dozvolu prikazati će se sive i nedostupne za korištenje dok ovaj proces nije završen.
ODOBRAVANJE DOZVOLA

ODOBRAVANJE DOZVOLA

Na vašem Jaguar zaslonu na dodir odaberite sive aplikacije koje želite otvoriti i slijedite upute prikazane na lijevoj strani. Za vrijeme ovog procesa, dvaput će biti zatraženo od vas da date odobrenje na vašem pametnom telefonu. Trebati ćete samo jednom završiti ovaj proces za svaku aplikaciju.
DODATNE INFORMACIJE

DODATNE INFORMACIJE

Vaš pametni telefon možda neće imati najnoviji softver. Kako biste provjerili jeli nadogradnja dostupna, odite na Settings izbornik na vašem pametnom telefonu.

JAGUAR INCONTROL PODRŠKA

INCONTROL APPS

INCONTROL APPS

InControl Apps predstavlja optimizirani, interaktivni paket aplikacija za auto koje omogućavaju media streaming, cloud i lokacijske bazirane usluge i još više - pomoću USB priključka.
ZATRAŽITE POMOĆ ZA INCONTROL

ZATRAŽITE POMOĆ ZA INCONTROL

Sretni smo vam pomoći za bilo kakva pitanja ili objasniti vam InControl značajke.
ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Doznajte više o InControl aplikacijama i značajkama

Da bi koristili Jaguar odobrene aplikacije na zaslonu na dodir vašeg auta odaberite InControl Apps prilikom naručivanja novog Jaguar-a. Postoji samo jednokratno plaćanje i hardver se može ugraditi samo u tvornici. InControl Apps za vaš pametni telefon je besplatno dostupan na Google Play i Apple App Store. Neke aplikacije treće strane mogu zahtjevati kupnju ili pretplatu. Jednom kada se povežete na vaš pametni telefon, InControl apps može se kontrolirati preko zaslona na dodir vašeg Jaguar-a.

Kako implementiramo InControl, određene opisane funkcije mogu biti opcijske i ovisne o tržištu ili motoru. Molimo vas obratite se vašem lokalnom Jaguar prodavatelju za dostupnost i cjelosne uvjete u vašoj zemlji. Određene funkcije zahtjevaju odgovarajuću SIM karticu s odgovarajućim podatkovnim ugovorom, što će zahtjevati dodatnu pretplatu nakon početnog perioda preporučenog od vašeg prodavatelja. Mobilna povezanost ne može se garantirati na svim lokacijama.