WI-FI HOTSPOT

WI-FI HOTSPOT

Wi-Fi Hotspot pruža 3G ili 4G Wi-Fi hotspot točku u vašem Jaguar-u, omogućavajući vašim putnicima povezivanje do 8 uređaja na internet.*

Wi-Fi Hotspot je prvenstveno tu da bi vas povezao. Omogućava vama i vašim putnicima povezivanje na internet preko snažne 4G hotspot točke u autu. To znači da se mogu povezati do 8 uređaja kako biste ostali u dodiru s poslom, životom i zabavom dok ste u pokretu.

Pouzdanost internet veze je povećana povezivanjem na lokalnu 4G mrežu pomoću snažne vanjske antene Jaguar-a, u odnosu na povezivanje preko pametnog telefona.

Ubacite podatkovnu SIM karticu u čitač kartica u vašem Jaguaru i uključite Wi-Fi Hotspot preko zaslona na dodir. Tada je poslan podatkovni signal od lokalne 4G mreže preko vaše krovne antene. Ovo omogućava jaču podatkovnu vezu jer je blokirajući učinak tradicionalno povezan s metalnon strukturom karoserije smanjen.

Kada je 4G hotspot aktivan možete povezati vaš pametni telefon ili tablet koristeći funkcije povezivanja uređaja.

Ovisno o pružaocu mobilnih usluga i vrsti ugovora koji imate, možda ćete biti u mogućnosti koristiti podatke preko ugovora od vašeg mobilnog telefona koji već imate. Neki pružaoci usluga nude podjeljeni ugovor, gdje možete dobiti dodatnu SIM karticu za vaš Wi-Fi Hotspot i spojiti je na vaš podjeljeni ugovor. To znači da vaša Wi-Fi Hotspot točka i mobilni telefon koriste podatke podjeljenog odobrenja i da ćete dobiti jedan račun.

Wi-Fi Hotspot može biti odabran samo kod Jaguara opremljenim s Connect ili Connect Pro značajkama.

Na raspolaganju su vam dvije veličine SIM kartica, ovisno o odabranom InControl Infotainment sustavu:


  • Za Touch, trebate 2FF SIM karticu (Mini SIM)

  • Za Touch Pro, trebate 3FF SIM karticu (Micro SIM)

Kako implementiramo InControl, određene opisane funkcije mogu biti opcijske i ovisne o tržištu ili motoru. Molimo vas obratite se vašem lokalnom Jaguar prodavatelju za dostupnost i cjelosne uvjete u vašoj zemlji. Određene funkcije zahtjevaju odgovarajuću SIM karticu s odgovarajućim podatkovnim ugovorom, što će zahtjevati dodatnu pretplatu nakon početnog perioda preporučenog od vašeg prodavatelja. Mobilna povezanost ne može se garantirati na svim lokacijama.


*4G trenutno je dostupna samo za F‑TYPE. Wi-Fi Hotspot omogućava 3G Wi-Fi hotspot za sva ostala vozila.