Incontrol Apps

Incontrol Apps

INCONTROL APPS

InControl Apps predstavlja interaktivni paket aplikacija koje omogućavaju media streaming, cloud i lokacijske usluge i još više - preko USB utičnice.


  • Zabavite se odabirom od preko 45,000 besplatnih audio knjiga

ZABAVA

MYTUNER PRO

MYTUNER PRO

Više od 30,000 radio stanica i 1 milion podcast-a iz 120 zemalja na dohvat vaših prstiju, od sporta do vjesti, glazbe i puno drugih. Pretraživajte stanice i podcast-e po zemlji/gradu i vrsti, kreirajte vašu Favourites listu i slušajte je doma ili u inozemstvu, u vašem autu ili na vašem pametnom telefonu, tabletu ili Apple TV/wearable.
STITCHER

STITCHER

Stitcher vam omogućava slušanje vaših omiljenih vjesti, komedija, sportskih i talk šoua na zahtjev. Otkijte najbolje od kanala NPR, CNN, Fox, BBC, WSJ, Adam Carolla, Joe Rogan, Rachel Maddow, Rush Limbaugh, Fresh Air, Freakonomics, Radiolab i preko 20,000 šoua, podcast-a i živih stanica.
AUDIO KNJIGE

AUDIO KNJIGE

Preuzmite ili koristite stream audio knjige iz naše knjižnice od preko 45,000 besplatnih audio knjiga, uključujući bestselere, nova izdanja i klasike svakog žanra.

PUTOVANJE I POGODNOSTI

ACCUWEATHER

ACCUWEATHER

Weather for Life pruža vam najbolju moguću informaciju o vremenu pomoću Superior Accuracy™, za svaku lokaciju, s hands-free pogledom trenutnih vremenskih uvjeta, predviđanja svakog sata, upozorenja u slučaju lošeg vremena i MinuteCast® pregled, sve to dok vozite sigurno i bez ometanja.
SYGIC

SYGIC

Sygic je offline GPS navigacijski sustav koji svaki dan pomaže 33 miliona ljudi da putuju sigurno i pouzdano u 115 zemalja.
PARKOPEDIA

PARKOPEDIA

Parkopedia je najveći poslužitelj informacija o parkiralištima u svijetu koju koriste online milioni vozača svaki mjesec preko svoje aplikacije na pametnom telefonu. Parkopedia daje detaljne informacije o 28 miliona parkirnih mjesta u preko 90,000 objekata u 6,000 gradova u 40 zemalja.
GLYMPSE

GLYMPSE

Glympse je brz, besplatan i jednostavan način za djeljenje vaše lokacije koristeći GPS praćenje u realnom vremenu s vašim prijateljima i obitelji.

Da bi koristili Jaguar odobrene aplikacije na zaslonu na dodir vašeg auta odaberite InControl Apps prilikom naručivanja novog Jaguar-a. Postoji samo jednokratno plaćanje i hardver se može ugraditi samo u tvornici. InControl Apps za vaš pametni telefon je besplatno dostupan na Google Play i Apple App Store. Neke aplikacije treće strane mogu zahtjevati kupnju ili pretplatu. Jednom kada se povežete na vaš pametni telefon, InControl apps može se kontrolirati preko zaslona na dodir vašeg Jaguar-a.

Od 30. rujna 2019. Spotify više neće podržavati pristup InControl aplikaciji. Kupcima će biti dostupan putem Smartphone paketa, gdje je instaliran.


Kako implementiramo InControl, određene opisane funkcije mogu biti opcijske i ovisne o tržištu ili motoru. Molimo vas obratite se vašem lokalnom Jaguar prodavatelju za dostupnost i cjelosne uvjete u vašoj zemlji. Određene funkcije zahtjevaju odgovarajuću SIM karticu s odgovarajućim podatkovnim ugovorom, što će zahtjevati dodatnu pretplatu nakon početnog perioda preporučenog od vašeg prodavatelja. Mobilna povezanost ne može se garantirati na svim lokacijama.


* GOPRO, HERO, GOPRO logotip i GoPro Be a Hero logotip su znaci ili registrirani znaci GoPro, Inc. ReRun je kompatibilan s Jaguar vozilima proizvedenim od 2017. koja su opremljena s Touch Pro informatičkim sustavom i InControl Apps. Molimo vas obratite se vašem lokalnom Jaguar prodavatelju za dostupnos


** Molimo zabilježite da nemamo nikakvu blisku suradnju s Dropbox ili Google Drive, mi samo koristimo open API (open solution) ponuđene od njih. Mi moramo poštivati njihove smjernice o logotipu i označavanju, zbog toga smo slobodni spomenuti njihove usluge u našem App opisu. Više informacija na https://developers.google.com/drive/v3/web/branding and https://www.dropbox.com/branding