AMAZON ALEXA

Brzo, jednostavno, intuitivno.


*Dostupnost Amazon Alexe ovisi o tržištu. Pitajte svog Ovlaštenog prodavača

AMAZON ALEXA

ŽIVOT POSTAJE JEDNOSTAVAN

Amazon Alexa1 povezuje vas s još većim dijelom vašeg svijeta – dok držite ruke na upravljaču a pogled vam je na cesti. Kontrolirajte svoju navigaciju i glazbu, uključujući Spotify2, prirodno i intuitivno svojim glasom. Također možete uspostavljati pozive, slušati audio knjige, slušati vijesti, provjeriti vremensku prognozu i kontrolirati kompatibilne funkcije pametnog doma3 iz svojega Jaguara.

TREBAT ĆE VAM

Da biste instalirali ovu besplatnu nadogradnju i uživali u prednostima Alexe, trebat će vam:

PIVI PRO

PIVI PRO

Za Amazon Alexu vaše vozilo treba imati4 sustav za informiranje i zabavu Pivi Pro.
PRETPLATA NA INTERNETSKI PAKET

PRETPLATA NA INTERNETSKI PAKET

Za Alexu je potrebna internetska veza. Pretplata na Internetski paket5 omogućuje vašu povezanost.
KORISNIČKI RAČUN INCONTROL

KORISNIČKI RAČUN INCONTROL

Da biste svoj korisnički račun Amazon povezali sa svojim vozilom, najprije vam je potreban korisnički račun InControl .
KORISNIČKI RAČUN AMAZON

KORISNIČKI RAČUN AMAZON

Prijavite se na svoj Amazon korisnički račun da biste počeli uživati u prednostima Alexe u svojem vozilu.

AMAZON ALEXA – VODIČ ZA INSTALACIJU

KORISNIČKI RAČUN AMAZON

Preuzmite korisnički priručnik u PDF-u ako želite dovršiti instalaciju uz pisane upute.

PROVJERITE POSTAVKE SVOJEGA VOZILA

Vaše vozilo možda je već postavljeno za aktivaciju Alexe. Upotrijebite kontrolni popis da biste bili sigurni da imate sve što vam je potrebno za početak postupka.

AKTIVIRAJTE I POVEŽITE ALEXU

Nakon što završite s postavljanjem, na bočnoj traci pojavit će se Alexina ikona Tap to Talk (Dodirni za razgovor). Alexa je sada spremna za upotrebu.

ISKORISTITE ALEXU

Mnoštvo glasovnih naredbi čini vaš život lakšim i zabavnijim – saznajte sve razne načine na koje možete upotrebljavati Alexu.

ČPP

OTVORI SVE
Što ako posudim svoj automobil nekom drugom?
Zabrinut/-a sam za svoju privatnost, mogu li privremeno isključiti Alexu?
Treba li mi korisnički račun Amazon Prime? Što dobivam s korisničkim računom Amazon Prime?
Mogu li upotrebljavati Alexu na drugom jeziku?
Mogu li promijeniti riječ za aktivaciju?
Trebam li Alexi dati pristup svojoj lokaciji?
Što znači crvena vodoravna traka Alexa Chrome na vrhu zaslona Pivi Pro?
Može li Alexa razumjeti dva jezika?
Zašto se plava vodoravna traka Alexa Chrome pojavljuje na 1-2 sekunde prije nego što nestane iako Aktivacijska riječ (Wake-Up Word) nije izgovorena?
Šalju li se razgovori Amazonu?
Je li Amazon Music dostupan besplatno?

1Vozači bi trebali koristiti funkcije unutar automobila samo u za to sigurnim uvjetima. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom. Amazon Alexa dostupna je samo na određenim Tržištima. Amazon, Alexa, Amazon Music, Audible i sve povezane oznake su žigovi društva Amazon.com, Inc. ili njegovih podružnica. Određene funkcije glasovnog pomoćnika Alexa ovise o tehnologiji pametnog doma.  


2Amazon stalno ažurira broj podržanih pružatelja usluga streaminga medija. Sljedeći pružatelji usluga certificirani su za upotrebu: Spotify, TuneIn, Amazon Music, Audible, Kindle, iHeartRadio i Pandora.  


3Za funkcionalnost pametnog doma potrebni su dodatni proizvodi i postavljanje.  


4Funkcije, opcije, usluge trećih strana i dostupnost sustava Pivi, Pivi Pro i InControl ovise o tržištu - provjerite njihovu dostupnost na lokalnom tržištu i cjelokupne uvjete kod svog Ovlaštenog prodavača Jaguar. Za određene funkcije potrebna je odgovarajuća SIM kartica s prikladnim podatkovnim ugovorom za koji je potrebna dodatna obnova nakon početnog roka prema savjetu vašeg Ovlaštenog prodavača Land Rover. Dostupnost mobilne mreže ne može se jamčiti na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući zaslone ili sadržaje, podložne su ažuriranjima softvera, kontroli verzija i ostalim sustavnim/vizualnim promjenama, ovisno o odabranim opcijama.  


512-mjesečna pretplata na Internetski paket. Dostupno samo na povezanim tržištima. Da biste nastavili koristiti relevantnu Funkciju nakon njezinog početnog razdoblja pretplate, trebat ćete obnoviti svoju pretplatu i platiti primjenjive troškove obnove.  


Da biste nastavili koristiti relevantnu funkciju nakon njezinog početnog razdoblja pretplate, trebat ćete obnoviti svoju pretplatu i platiti primjenjive troškove obnove.