VODIČ ZA POSTAVLJANJE SUSTAVA PIVI

VODIČ ZA POSTAVLJANJE SUSTAVA PIVI

1. AKTIVIRAJTE SVOJ KORISNIČKI RAČUN INCONTROL

Da biste omogućili povezane usluge i pretplate svog Jaguara, prvo trebate aktivirati svoj korisnički račun InControl. Ako ste kupili novi Jaguar, preporučujemo vam da se obratite svojem Ovlaštenom prodavaču koji će vam pomoći u procesu aktivacije.

KUPILI STE ODOBRENI RABLJENI JAGUAR?

Slijedite jednostavan postupak samostalnog registriranja u nastavku.


Napomena: ako gumb Optimised Jaguar Assistance (ikona francuskog ključa) svijetli na konzoli iznad glave, obratite se svojem Ovlaštenom prodavaču za pomoć.

KUPILI STE ODOBRENI RABLJENI JAGUAR?

REGISTRACIJA NA INCONTROL

REGISTRACIJA KOD OVLAŠTENOG PRODAVAČA

REGISTRACIJA KOD OVLAŠTENOG PRODAVAČA

Nakon što vaš Ovlašteni prodavač započne vaš postupak registracije za InControl, primit ćete poveznicu za dovršetak aktivacije putem e-pošte.  


Ako niste primili aktivacijsku poruku e-pošte od vašeg Ovlaštenog prodavača, provjerite mapu Spam.

SAMOSTALNO REGISTRIRANJE

SAMOSTALNO REGISTRIRANJE

Ako ste kupili rabljeni Jaguar ili vas vaš Ovlašteni prodavač nije registrirao za korisnički račun, slijedite poveznicu u nastavku.  


Prije nego što počnete, pobrinite se da je vaš Jaguar parkiran na području s dobrim signalom mobilne mreže i imajte pri ruci broj registarske pločice i oznaku VIN.

2. POSTAVITE SVOJ SUSTAV ZA INFORMIRANJE I ZABAVU

SLIJEDITE ČAROBNJAKA ZA POKRETANJE

Čarobnjak za pokretanje omogućuje jednostavnu konfiguraciju i postavljanje vašeg sustava za informiranje i zabavu, uključujući uparivanje telefona i radijske postavke.
SLIJEDITE ČAROBNJAKA ZA POKRETANJE

3. SINKRONIZIRAJTE SVOJE APLIKACIJE I UREĐAJE

POVEŽITE SE NA UGRAĐENE LIVE APLIKACIJE U SVOJEM VOZILU

POVEŽITE SE NA UGRAĐENE LIVE APLIKACIJE U SVOJEM VOZILU

Primajte vremensku prognozu i internetske medije izravno na svom dodirnom zaslonu7. Nije potreban mobilni uređaj.  


U ladici s aplikacijama vašega sustava za informiranje i zabavu, pritisnite ikonu Connect Accounts (Poveži račune) i potražite aplikaciju koju želite povezati. Možete skenirati QR kȏd svojim pametnim telefonom ili odabrati Email Me (Pošalji e-poštom) da biste poslali poveznicu na stranicu za prijavu na svoju adresu e-pošte.


Nakon povezivanja možete odmah početi koristiti uslugu u svojem vozilu. Povezane usluge pojavit će se kao ikona u ladici s aplikacijama, kao izvor medija u medijskom uređaju ili kao aktivni kalendar unutar aplikacije Agenda.

POVEŽITE SE NA APPLE CARPLAY<sup>TM</sup> ILI ANDROID AUTO<sup>TM</sup>

POVEŽITE SE NA APPLE CARPLAYTM ILI ANDROID AUTOTM

Uz Paket za pametni telefon koji je uključen u vaše vozilo, možete na praktičan način koristiti svoje aplikacije  Apple CarPlayTM 3 i Android AutoTM 4.  


Jednostavno povežite svoj uređaj s dodirnim zaslonom pomoću bluetootha ili certificiranog USB kabela.  


Za Apple CarPlayTM 3, provjerite imate li instaliranu najnoviju verziju iOS-a i omogućenu Siri® na svom iPhoneu. Za Android AutoTM 4, provjerite je li instalirana najnovija aplikacija Android Auto i omogućen Google glasovni asistent na vašem Google uređaju.

POVEŽITE SE S AMAZON&nbsp;ALEXOM

POVEŽITE SE S AMAZON ALEXOM

Svojim glasom upravljajte navigacijom i glazbom. Amazon Alexa je ugrađena u vaš sustav za informiranje i zabavu, stoga je brza, odzivna i lako se koristi.5

DALJINSKI PRATITE SVOJE VOZILO

Pratite zaštitu sigurnosti, zdravlje i status vašeg Jaguara putem svog pametnog telefona pomoću aplikacije Remote8. Ako ste se registrirali za Secure Tracker, trebat će vam aplikacija Remote za primanje upozorenja o krađi.  


Molimo vas da primijetite: funkcije aplikacije Remote mogu se koristiti samo nakon što aktivirate svoj korisnički račun InControl putem mrežne stranice My Jaguar Incontrol.

DALJINSKI PRATITE SVOJE VOZILO

ČPP

KAKO AŽURIRATI KARTE NAVIGACIJSKOG SUSTAVA?

Sve dok postoji aktivna pretplata Connected Navigation, karte će se ažurirati automatski. Pretplata na povezanu navigaciju obično je uključena u početno jamstveno razdoblje, a obnavljanjem pretplate omogućava se nastavak automatskog ažuriranja karte.

KOLIKO SE BLUETOOTH UREĐAJA MOŽE POVEZATI ILI UPARITI?

Ukupno se može upariti 8 bluetooth uređaja, s tim da se istovremeno uparuju dva uređaja, a to mogu biti telefoni ili  medijski uređaji. Prvi uređaj uparen s Pivi/Pivi Pro bit će označen kao vaš primarni uređaj. To se može promijeniti u postavkama odlaskom na Settings (Postavke) > All (Sve) > Connectivity (Povezivost) > Bluetooth > i kliknite na uređaj koji želite promijeniti.

KAKO MOGU OBNOVITI USLUGE INCONTROL?

Kada vaše usluge InControl isteknu, primit ćete poruku e-pošte s poveznicom za obnavljanje usluga InControl. Ako niste primili tu poruku ili ako je poveznica istekla, molimo vas da se obratite Službi za korisnike.

KAKO MOGU UKLONITI SVOJE OSOBNE PODATKE?

Prije nego što prodate svoje vozilo, trebate izbrisati podatke o vozilu sa svog korisničkog računa InControl. Prijavite se na mrežno mjesto My Jaguar Incontrol, odaberite Vehicle Settings (Postavke vozila) na desnoj strani i odaberite izbornik Remove Vehicle (Ukloni vozilo). Kliknite na Remove Vehicle (Ukloni vozilo) za uklanjanje svih podataka o vozilu s vašeg korisničkog računa InControl. Od vas će se tražiti lozinka za vaš korisnički račun InControl. U sustavu Pivi/Pivi Pro idite na Settings (Postavke) > All (Sve) > Profile Settings (Postavke profila) za odabir profila koji želite izbrisati. Ako ste nedavno kupili rabljeno vozilo, obratite se Ovlaštenom prodavaču.

TREBAM LI NABAVITI MOBILNU PODATKOVNU SIM KARTICU?

Ne, vaše vozilo dolazi s ugrađenom SIM karticom koja omogućuje upotrebu sljedećeg:

1.    Internetske funkcije/usluge sustava Connected Navigation1

2.    Wi-Fi pristupna točka6

3.    Funkcije/usluge Internetskog paketa2 

Za ove usluge potrebna je važeća pretplata. Mobilni podaci uključeni su u pretplatu, stoga nisu potrebni dodatni ugovori ili SIM kartice sve dok je pretplata u tijeku.

KAKO ODABRATI RAZLIČITE PRIKAZE KARTE NA VIRTUALNOM PRIKAZU INSTRUMENATA?

Za promjenu izgleda Interaktivnog vozačeva zaslona pristupite postavkama putem izbornika na upravljaču. Dodatne postavke Vozačeva zaslona također mogu biti dostupne ovisno o vozilu. Njima se može pristupiti iz sustava Pivi Pro Settings (Postavke) > Navigation (Navigacija) > Driver Display (Vozačev zaslon).

UŽIVAJTE U SUSTAVU ZA INFORMIRANJE I ZABAVU U SVOJEM JAGUARU

UPRAVLJAJTE SVOJIM PRETPLATAMA

Brzo pristupite pojedinostima vaše aktivne pretplate InControl.
UPRAVLJAJTE SVOJIM PRETPLATAMA

InControl funkcije, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost su ovisne o tržištu - provjerite dostupnost lokalnog tržišta i cjelokupne uvjete kod svog Ovlaštenog prodavača Jaguara. Određene funkcije dolaze s pretplatom koju je potrebno dodatno obnoviti nakon početnog roka prema savjetu vašeg Ovlaštenog prodavača. Dostupnost mobilne mreže ne može se jamčiti na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući zaslone ili sadržaje, podložne su ažuriranjima softvera, kontroli verzija i ostalim sustavnim/vizualnim promjenama, ovisno o odabranim opcijama.  


Opcijske funkcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati ovisno o specifikacijama vozila (modelu i pogonskom sklopu) ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svojem lokalnom Ovlaštenom prodavaču, ili konfigurirajte svoje vozilo putem interneta.  


Vozači bi trebali koristiti funkcije unutar automobila samo u za to sigurnim uvjetima. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.  


Samo kompatibilni pametni telefoni.  


1Za Connected Navigation potrebna je dodatna pretplata nakon početnog roka prema savjetu vašeg Ovlaštenog prodavača Jaguar.

2Potrebna je 12-mjesečna pretplata za Internetski paket. Da biste nastavili koristiti relevantnu funkciju nakon njezinog početnog razdoblja pretplate, trebat ćete obnoviti svoju pretplatu i platiti primjenjive troškove obnove. Dostupno samo na povezanim tržištima, molimo vas da provjerite kod svog Ovlaštenog prodavača. Internetski paket za pakete specifikacije S i više.

3Vaš je automobil pripremljen za Apple CarPlay. Usluge koje nudi Apple CarPlay ovise o dostupnosti funkcije u vašoj zemlji, te molimo da na https://www.apple.com/ios/feature-availability/#apple-carplay pogledate više informacija.

4Vaš je automobil pripremljen za Android Auto. Usluge koje nudi Android Auto ovise o dostupnosti funkcije u vašoj zemlji, molimo vas da na https://www.android.com/auto/ pogledate više informacija.

5Amazon Alexa dostupna je samo na određenim tržištima. Amazon, Alexa, Amazon Music, Audible i sve povezane oznake su žigovi društva Amazon.com, Inc. ili njegovih podružnica. Određene funkcije glasovnog pomoćnika Alexa ovise o tehnologiji pametnog doma. Potrebna je 12-mjesečna pretplata za Internetski paket. Da biste nastavili koristiti relevantnu funkciju nakon njezinog početnog razdoblja pretplate, trebat ćete obnoviti svoju pretplatu i platiti primjenjive troškove obnove. Dostupno samo na povezanim tržištima, molimo vas da provjerite kod svog Ovlaštenog prodavača.  Internetski paket za pakete specifikacije S i više.

6Primjenjuju se pravila pravedne upotrebe. Nakon iskorištenih 20 GB podataka unutar jednog mjeseca, brzina prijenosa podataka i funkcionalnost u vozilu mogu se smanjiti tijekom ostatka mjeseca.

7Nisu sve Live aplikacije dostupne za sva vozila, molimo vas da to provjerite kod svog Ovlaštenog prodavača. 

8Dostupno za preuzimanje putem trgovina Apple App Store ili Google Play za većinu pametnih telefona na sustavima Android i Apple iOS. Za aplikaciju Jaguar Remote potrebna je povezanost s mrežom, kompatibilan pametni telefon, korisnički račun InControl i pretplata Remote. Da biste nastavili koristiti relevantnu funkciju nakon njezinog početnog razdoblja pretplate, trebat ćete obnoviti svoju pretplatu i platiti primjenjive troškove obnove.