AŽURIRAJTE SUSTAV ZA INFORMIRANJE I ZABAVU TOUCH PRO

AŽURIRAJTE SUSTAV ZA INFORMIRANJE I ZABAVU TOUCH PRO

Ažuriranje softvera u vašem Jaguaru pruža vam pristup najnovijim funkcijama i uslugama vašeg sustava za informiranje i zabavu.1

KAKO OMOGUĆITI BEŽIČNO AŽURIRANJE SOFTVERA

1. CONNECT

1. CONNECT

Pritisnite ikonu Settings (Postavke) na dodirnom zaslonu i odaberite All Settings (Sve postavke). Nastavite do izbornika Connectivity (Povezivanje) i uključite mobilne podatke na On (Uključeno), ili aktivirajte Wi-Fi u vozilu.
2. UKLJUČIVANJE

2. UKLJUČIVANJE

Vratite se na All Settings (Sve postavke) i odaberite Software Update (Ažuriranje softvera). Ovaj vam izbornik daje mogućnost uključivanja ažuriranja softvera. Ako je isključeno, jednostavno pritisnite gumb za uključivanje da biste uključili ažuriranje softvera.
3. PRIHVAĆANJE

3. PRIHVAĆANJE

Ova funkcija podliježe odredbama i uvjetima. Ako ste pročitali i prihvatili ove odredbe i uvjete, odaberite Agree (Slažem se) u skočnom prozoru da biste omogućili ažuriranje softvera.

KAKO INSTALIRATI NAJNOVIJA AŽURIRANJA

1. POČNITE AŽURIRANJE

1. POČNITE AŽURIRANJE

Idite na Settings (Postavke) > All Settings (Sve postavke) > Software Update (Ažuriranje softvera) i pritisnite Check for Update (Provjeri ažuriranje). Ako je ažuriranje dostupno, na vašem dodirnom zaslonu pojavit će se skočni prozor s tri opcije: Install now (Instaliraj sada), Remind me later (Podsjeti me kasnije) ili Skip update (Preskoči ažuriranje).
2. INSTALACIJA

2. INSTALACIJA

Nakon što pritisnete Install now (Instaliraj sada) i prihvatite Terms and Conditions (Odredbe i uvjeti), započet će ažuriranje. Možete nastaviti koristiti svoje vozilo kao i obično dok se sustav InControl Touch Pro ažurira.
3. DOVRŠENO

3. DOVRŠENO

Primit ćete obavijest na dodirnom zaslonu nakon uspješnog dovršetka ažuriranja. Vaše vozilo sada je ažurirano s novom verzijom softvera.

BILJEŠKE O IZDANJU AŽURIRANJA SOFTVERA

Više informacija o sadržaju svakog izdanja softvera možete pronaći putem sljedećih poveznica.


IMATE LI PITANJE O SUSTAVU ZA INFORMIRANJE I ZABAVU U VAŠEM JAGUARU?

U popisu naših čestih pitanja i odgovora možda se već nalazi odgovor.

Sva se vozila ne mogu bežično ažurirati.  


1Ažuriranje podliježe suglasnosti vlasnika/vozača. Potrebna mrežna povezanost.