VODIČ ZA POSTAVLJANJE SUSTAVA TOUCH PRO

VODIČ ZA POSTAVLJANJE SUSTAVA TOUCH PRO

1. AKTIVIRAJTE SVOJ KORISNIČKI RAČUN INCONTROL

Da biste omogućili povezane usluge i pretplate svog Jaguara, prvo trebate aktivirati svoj korisnički račun InControl. Ako ste kupili novi Jaguar, preporučujemo vam da se obratite svojem Ovlaštenom prodavaču koji će vam pomoći u procesu aktivacije.

KUPILI STE ODOBRENI RABLJENI JAGUAR?

Slijedite jednostavan postupak samostalnog registriranja u nastavku.


Napomena: ako gumb Optimised Jaguar Assistance (ikona francuskog ključa) svijetli na konzoli iznad glave, obratite se svojem Ovlaštenom prodavaču za pomoć.

KUPILI STE ODOBRENI RABLJENI JAGUAR?

REGISTRACIJA INCONTROL

Registriranje kod Ovlaštenog prodavača

Registriranje kod Ovlaštenog prodavača

Nakon što vaš Ovlašteni prodavač započne vaš postupak registracije za InControl, primit ćete poveznicu za dovršetak aktivacije putem e-pošte. 


Ako niste primili aktivacijsku poruku e-pošte od vašeg Ovlaštenog prodavača, provjerite mapu Spam.

Samostalno registriranje

Samostalno registriranje

Ako ste kupili rabljeni Jaguar ili vas vaš Ovlašteni prodavač nije registrirao za korisnički račun, slijedite poveznicu u nastavku. 


Prije nego što počnete, pobrinite se da je vaš Jaguar parkiran na području s dobrim signalom mobilne mreže i imajte pri ruci broj registarske pločice i oznaku VIN

PROVJERITE JE LI AKTIVACIJA DOVRŠENA

Nakon što ste uspješno dovršili postavljanje korisničkog računa InControl, vaše aktivne usluge bit će potvrđene e-poštom. 


Sljedeći put kada pokrenete svoje vozilo, trebali bi svijetliti gumbi za hitni poziv SOS i Optimised Jaguar Assistance.

PROVJERITE JE LI AKTIVACIJA DOVRŠENA

2. POSTAVITE SVOJ SUSTAV ZA POVEZIVOST

INSTALIRAJTE SIM KARTICU

INSTALIRAJTE SIM KARTICU

Ovisno o vašem sustavu, vaša SIM kartica bi trebala biti umetnuta u utor na središnjoj konzoli označen sa „SIM" ili „MICRO SIM". Provjerite je li SIM kartica do kraja umetnuta tako da su zlatni konektori okrenuti prema gore.
POVEŽITE SE S PODACIMA

POVEŽITE SE S PODACIMA

Uključiti mobilne podatke - Nakon instalacije idite na ikonu postavki na bilo kojem zaslonu > All Settings (Sve postavke) > Features (Funkcije) > Connectivity (Povezivost) > Mobile Data ON (Mobilni podaci UKLJUČENI).  


Uspostavite vezu - Vaš dodirni zaslon sada će prikazivati ikonu 4G ili Wi-Fi. Molimo vas da primijetite: može proći do dvije minute prije nego što se na vašem zaslonu prikaže „Reading SIM“ („Očitavanje SIM kartice“) pod Mobile Data (Mobilni podaci).

3. POSTAVITE SVOJE NAVIGACIJSKE USLUGE

Pri prvoj upotrebi navigacije od vas će se zatražiti da izradite svoj profil i korisnički račun. To vam omogućuje spremanje omiljenih odredišta i prethodnih putovanja, kao i dodatne značajke sustava Connected Navigation.

IZRADITE PROFIL

IZRADITE PROFIL

Nakon što imenujete svoj profil, od vas će se zatražiti da se pomaknete do dna stranice. Sada imate izbor između „Turn on all features“ („Uključi sve funkcije“) – to uključuje povijesne obrasce prometa i informacije o prometu u stvarnom vremenu – ili „Continue offline“ („Nastavi izvan mreže“) da onemogućite sve značajke povezane navigacije. Profil je potreban za omogućavanje više od jednog korisnika navigacijskog sustava. Za korištenje sustava potrebno je izraditi najmanje jedan profil.
IZRADITE KORISNIČKI RAČUN

IZRADITE KORISNIČKI RAČUN

Nakon što je vaš profil izrađen, možete izraditi korisnički račun odabirom Sign In (Prijava) na glavnom navigacijskom zaslonu. Od vas će se zatražiti da prihvatite „Odredbe i uvjete navigacije“ („Navigation Terms and Conditions“), kojima možete pristupiti upisivanjem navedenog URL-a u svoj preglednik.  


Korisnički račun za navigaciju omogućuje vam da preuzmete najnovija ažuriranja karata te da s prijateljima i obitelji podijelite zanimljiva mjesta i vaše predviđeno vrijeme dolaska. Također ćete moći slati odredišta izravno u svoje vozilo putem aplikacije ili mrežnog mjesta InControl Route Planner.

4. SINKRONIZIRAJTE SVOJE UREĐAJE I APLIKACIJE

POVEŽITE SE SA SVOJIM TELEFONOM PUTEM BLUETOOTHA

POVEŽITE SE SA SVOJIM TELEFONOM PUTEM BLUETOOTHA

Tehnologija bluetooth omogućuje daljinsko povezivanje kompatibilnog mobilnog telefona i njegovih aplikacija s vašim Jaguarom. Uređajem se zatim može upravljati putem glasovne aktivacije, upravljača ili dodirnog zaslona. 


Za detaljne informacije o tome kako upariti bluetooth vašeg telefona, molimo vas da posjetite naš namjenski centar za povezivanje Connectivity.

POVEŽITE SE NA APPLE CARPLAY ILI ANDROID AUTO

POVEŽITE SE NA APPLE CARPLAY ILI ANDROID AUTO

Uz Paket za pametni telefon koji je uključen u vaše vozilo, možete na siguran i praktičan način koristiti svoje aplikacije Apple CarPlayTM 1 i Android AutoTM 2.


Jednostavno povežite svoj uređaj s dodirnim zaslonom pomoću Bluetootha ili certificiranog USB kabela.


Za Apple CarPlayTM 1, molimo vas da provjerite imate li instaliranu najnoviju verziju iOS-a i omogućenu Siri® na svojem iPhoneu. Za Android AutoTM 2, provjerite je li instalirana najnovija aplikacija Android Auto i omogućen Google glasovni asistent na vašem Google uređaju.

POVEŽITE SE NA UGRAĐENE LIVE APLIKACIJE U SVOJEM VOZILU

POVEŽITE SE NA UGRAĐENE LIVE APLIKACIJE U SVOJEM VOZILU

Primajte vremensku prognozu, vijesti i internetske medije izravno na svojem dodirnom zaslonu. Nije potreban mobilni uređaj.3

DALJINSKI PRATITE SVOJE VOZILO

Pratite zaštitu sigurnosti, zdravlje i status vašega Jaguara putem svojeg pametnog telefona pomoću aplikacije Remote. Ako ste se registrirali za Secure Tracker, trebat će vam aplikacija Remote za primanje upozorenja o krađi. 


Molimo vas da primijetite, funkcije aplikacije Remote4 mogu se koristiti samo nakon što ste aktivirali svoj korisnički račun InControl putem mrežne stranice My Jaguar Incontrol.

DALJINSKI PRATITE SVOJE VOZILO

IMATE LI PITANJA O VAŠEM SUSTAVU TOUCH PRO?

U popisu naših čestih pitanja i odgovora možda se već nalazi odgovor.

UŽIVAJTE U SUSTAVU ZA INFORMIRANJE I ZABAVU U SVOJEM JAGUARU

UPRAVLJAJTE SVOJIM PRETPLATAMA

UPRAVLJAJTE SVOJIM PRETPLATAMA

Brzo pristupite pojedinostima vaše aktivne pretplate InControl.
MREŽNO MJESTO INCONTROL ROUTE PLANNER

MREŽNO MJESTO INCONTROL ROUTE PLANNER

InControl Route Planner omogućuje vam planiranje ruta te spremanje odredišta i mjesta. Ako je sustav Pro Services ugrađen kao dio vašeg paketa InControl, tim rutama možete pristupiti kasnije iz svojeg automobila.
APLIKACIJA INCONTROL ROUTE PLANNER

APLIKACIJA INCONTROL ROUTE PLANNER

Povećajte sposobnosti za planiranje putovanja vašeg navigacijskog sustava Touch Pro uz pomoć uputa Route Plannera za javni prijevoz ili pješačenje za vaš pametni telefon.

InControl funkcije, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost su ovisne o tržištu - provjerite dostupnost lokalnog tržišta i cjelokupne uvjete kod svog Ovlaštenog prodavača Jaguara. Određene funkcije dolaze s pretplatom koju je potrebno dodatno obnoviti nakon početnog roka prema savjetu vašeg Ovlaštenog prodavača. Dostupnost mobilne mreže ne može se jamčiti na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući zaslone ili sadržaje, podložne su ažuriranjima softvera, kontroli verzija i ostalim sustavnim/vizualnim promjenama, ovisno o odabranim opcijama.   


Opcijske funkcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati ovisno o specifikacijama vozila (modelu i pogonskom sklopu) ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svojem lokalnom Ovlaštenom prodavaču, ili konfigurirajte svoje vozilo putem interneta.  


Vozači bi trebali koristiti funkcije unutar automobila samo u za to sigurnim uvjetima. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.   


Samo kompatibilni pametni telefoni.   


1Apple CarPlayTM je žig društva Apple Inc. Moguće je da su za krajnjeg korisnika mjerodavni uvjeti društva Apple Inc. Vaš je automobil pripremljen za Apple CarPlay. Usluge koje nudi Apple CarPlay ovise o dostupnosti funkcije u vašoj zemlji, te molimo da na https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay pogledate više informacija


2Android Auto je žig društva Google LLC.  Vaš je automobil pripremljen za Android Auto. Usluge koje nudi Android Auto ovise o dostupnosti funkcije u vašoj zemlji, molimo vas da na https://www.android.com/auto/ pogledate više informacija.   


3Nisu sve Live aplikacije dostupne za sva vozila, molimo vas da to provjerite kod svog Ovlaštenog prodavača.   


4Dostupno za preuzimanje putem trgovina Apple App Store ili Google Play za većinu pametnih telefona na sustavima Android i Apple iOS. Za aplikaciju Jaguar Remote potrebna je povezanost s mrežom, kompatibilan pametni telefon, korisnički račun InControl i pretplata Remote. Da biste nastavili koristiti relevantnu funkciju nakon njezinog početnog razdoblja pretplate, trebat ćete obnoviti svoju pretplatu i platiti primjenjive troškove obnove.