JAGUAR TVORNIČKA TURA CASTLE BROMWICH

JAGUAR TVORNIČKA TURA CASTLE BROMWICH

Što je potrebno da oživite jedan od tehnološki najnaprednijih automobila u svijetu? Otkrijte dok vas jedan od naših stručnih vodiča vodi kroz ekskluzivnu turu legendarne tvornice Castle Bromwich, gdje ćete iz prve ruke vidjeti cjeli proizvodni proces, od komada lima do gotovog vozila.

OD ČISTOG METALA DO ČISTOG UZBIĐENJA

OD ČISTOG METALA DO ČISTOG UZBIĐENJA

Ako ste se ikada pitali kako se rađa jedan Jaguar, već posjedujete vlastiti Jaguar ili razmišljate kupiti jedan, ovo je vaša prilika da doživite proces od početka do kraja.
ALUMINIJ

ALUMINIJ

Intelligent Aluminium Architecture konstrukcija karoserije Jaguara je revolucionalizirala način kako mi stvaramo automobile koji su agilniji i s boljom reakcijom. U Castle Bromwichu vidjet ćete najveću aluminijsku presu u svijetu, konstruiranoj da izradi vrhunske jedinstvene, glatke, aerodinamične forme F-TYPEa.
KIBERNETIKA

KIBERNETIKA

Osamdeset posto karoserije Jaguara XJ izrađena je od preko sto hi-tech robota koji rade u savršenoj sinkronizaciji. Gledajte kako posvećena kibernetska armija Jaguara oblikuje, vari i spaja Jaguar automobile, prije nego što stručni tehničari s ljubavlju završe svako pojedinačno naručeno vozilo.
KREIRAJTE VLASTITI JAGUAR

KREIRAJTE VLASTITI JAGUAR

Ako razmišljate o kupnji Jaguara, tura vam omogućava da istražite stotinu naručenih elemenata koji će učiniti vaše vozilo jedinstvenim. Pustite mašti na volju dok odlučujete o bojama i komponentama, od kotača do umetaka, prije nego što naručite vaš posebni Jaguar.

VAŽNE OBAVIJESTI ZA POSJETITELJE

OPEN ALL
Kako mogu rezervirati?
Trebam li nešto ponijeti?
Koliko trebam biti star?
Mogu li parkirati u tvornici?
Kada trebam doći?
Mogu li slikati?
Postoji li pristup za invalide?
CASTLE BROMWICH

S nestrpljenjem očekujemo vaš posjet, ali upamtite da su mjesta jako ograničena, molimo rezervirajte unaprijed.