ICE ACADEMY

ICE ACADEMY

Osjetite snagu i smirenost Jaguara na našem luksuznom snježnom i ledenom doživljaju vožnje.
DOZNAJTE VIŠE

Nema boljeg načina razumijeti duh Jaguara nego doći blizu samih vozila. Zato nudimo izbor uzbudljivih Jaguar Experiences događaja koji vam daju pristup vozilima i brendu na načine koje ste mislili da nikad nisu mogući.

DOŽIVITE VOŽNJE

ART OF PERFORMANCE TURA

ART OF PERFORMANCE TURA

Doživite uzbudljivo iskustvo vožnje vozeći Jaguarova najnovija vozila visokih performansi na Art of Performance Turi - uključujući nagrađivani F‑PACE i nevjerojatno brzi F‑TYPE.
JAGUAR EXPERIENCE VOŽNJE

JAGUAR EXPERIENCE VOŽNJE

Zamislite sebe iza upravljača Jaguara visokih performansi svladavajući brze zavoje na stazi s Jaguar Experience instruktorom pored vas. Samo što ste zamislili Jaguar Experience Drive.

TVORNIČKE TURE

SOLIHULL

SOLIHULL

Krenite u ekskluzivni obilazak naše najmodernije tvornice Solihull i sami se uvjerite u naše kibernetičke proizvodne robote i stotinu iskusnih majstora kako zajedno stvaraju nagrađivani F-PACE - prvi SUV koji je ikada nosio legendarnu Jaguar oznaku.
CASTLE BROMWICH

CASTLE BROMWICH

Vidite što je potrebno kako bi oživjeli neki od tehnološki najnaprednijih automobila na svijetu u Castle Bromwich tvornici. Od komada lima do iskustva sportskog automobila i suštine britanskog dizajna i inženjerstva.

PUTOVANJE

JAGUAR RACING PUTOVANJE

JAGUAR RACING PUTOVANJE

Uronite u svijet uzbuđenja koja podižu kosu na glavi i pristupite unutarnjem krugu dok pratite Jaguar Racing na njegovim predstojećim destinacijama.
ICE ACADEMY ŠVEDSKA

ICE ACADEMY ŠVEDSKA

Naš godišnji Ice Driving Experience pomaže vam da razvijete vaše sposobnosti između savršenih pejzaža. Želite nam se pridružiti?

KLASIČNI DOŽIVLJAJI

VOŽNJA NA MIRA-I I CASTLE BROMWICH TURI

VOŽNJA NA MIRA-I I CASTLE BROMWICH TURI

MIRA i Castel Bromwich tura pružaju pogled iza scene jedne od najboljih tvornica automobila u svijetu prije nego što su gosti pozvani da isprobaju neke od klasičnih i modernih Jaguara do njihovih krajnjih granica na obnovljenoj MIRA testnoj stazi.
JAGUAR CLASSIC CHALLENGE

JAGUAR CLASSIC CHALLENGE

Jaguar Classic Challenge je uzbudljiva nova serija utrka za legendarne Jaguar modele proizvedene prije 1966 godine.