JAGUAR TVORNIČKA TURA SOLIHULL

JAGUAR TVORNIČKA TURA SOLIHULL

Odite iza scena nevjerojatne nove vrhunske tvornice u Solihullu u društvu jednog od naših stručnih vodiča i vidite što je potrebno da biste proizveli jedno od tehnološki najnaprednijih vozila u svijetu.

INTELIGENTNI METAL

INTELIGENTNI METAL

Jaguarova prva u klasi potpuno aluminijska samonosiva karoserija revolucionalizira dinamiku vozila, rafiniranost i kvalitetu vožnje. U Lode Laneu, možete gledati kako se oblikuje njegova savršeno oblikovana karoserija - zajedno s onim prepoznatljivim stražnjim bokovima.
ELEGANTNA KIBERNETIKA

ELEGANTNA KIBERNETIKA

Uvjerite se osobno dok 627 vrhuskih robota naše posvećene kibernetske armije oblikuje, vari i spaja svako pojedinačno vozilo u savršenom ritmu. To je slučaj s novim F - PACEom i s njegovom laganom karoserijom, izgrađenom od nule pomoću vrhunski preciznih kamera. Sve to prije nego što naši stručni tehničari prilagode i završe svaki pojedinačno naručeni Jaguar.
KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL

Razmišljate o kupnji Jaguara? Jaguar Tvorničke ture daju vam priliku osloboditi vašu maštu o stotinu važnih elemenata. Unutrašnjost izrađena od mekane Jet, Latté ili Brogue kože; Brushed Aluminium ili Satin Fine Line Wood umetci; opcije opreme kotača, boja i multimedija za klasični, sportski ili suvremeni osjećaj su vam na raspolaganju.

VAŽNE OBAVIJESTI ZA POSJETITELJE

OPEN ALL
Kako mogu rezervirati?
Trebam li nešto ponijeti?
Koliko trebam biti star?
Mogu li parkirati u tvornici?
Kada trebam doći?
Mogu li slikati?
Postoji li pristup za invalide?
VAŽNE OBAVIJESTI ZA POSJETITELJE

S nestrpljenjem očekujemo vaš posjet, ali upamtite da su mjesta jako ograničena, molimo rezervirajte unaprijed.